USUSRET ADVENTU

Obilježava se 90 godina DVD-a Kunovec, pridružite im se u njihovom slavlju

Niz godina "Čuvari baštine", mladež i podmaldak društva sa svojim prijateljima povodom Adventa pali prvu adventsku svijeću održavajući tradiciju i kulturnu baštinu, a ove godine taj događaj je posvećen i proslavi 90 godina rada društva u Kunovcu.

08:37h
0
Foto: Krešimir Juratović
Foto: Krešimir Juratović

DVD Kunovec slavi 90 godina postojanja i promicanja ideje dobrovoljnog vatrogastva, protuprovalne zaštite i humanitarstva.

– Ovu visoku obljetnicu obilježavamo u čast generacija, skromnih ljudi velikog srca koje su stvarale kunovečku vatrogasnu svijest ne žaleći vremena ni zdravlja kad je trebalo pomoći potrebitima – govore iz DVD-a Kunovec.

Podsjetimo, niz godina “Čuvari baštine”, mladež i podmaldak društva sa svojim prijateljima povodom Adventa pali prvu adventsku svijeću održavajući tradiciju i kulturnu baštinu, a ove godine taj događaj je posvećen i proslavi 90 godina rada društva u Kunovcu.

– Naša uzdanica su mladi i djeca kojima želimo prenijeti vatrogasno znanje i vještine, ali i svijest o tradiciji vatrogastva, humanitarnog rada te očuvanju kulturnih vrednota našega mjesta – zaključuju iz DVD-a Kunovec.

Spomenimo na kraju kako članovi DVD-a Kunovec pozivaju sve zainteresirane da im se 30. studenoga pridruže u domu i proslave s njima 90 godina postojanja. Program počinje u 17.30 sati.

 

čitam...
Loading...