Obilježen Dan općine Gola

13:55h
0
Načelnik Općine Gola Stjepan Milinković u društvu župana Darka Korena // Foto: www.kckzz.hr

U nedjelju, 15. lipnja 2014. godine proslavljen je Dan Općine Gola i blagdan svetog Antuna. Program proslave Dana Općine započeo je u srijedu 13. lipnja u Društvenom domu u Goli predstavom “Kako je Potjeh tražio istinu” u izvedbi Gradskog kazališta Đurđevac.


Subota je bila rezervirana za razna sportska i kulturna događanja dok je u nedjelju kao središnji događaj proslave održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Gola. Na sjednici se načelnik Općine Stjepan Milinković osvrnuo na ostvarene projekte i najvažnije investicije.

Istaknuto je kako je proširenje kapaciteta Dječjeg vrtića Zvončić za jasličku skupinu u zgradi Stare škole jedan od najznačajnijih projekata. Naznačeno je da Općina Gola redovito financijski podupire i rad udruga, sportskih klubova te dobrovoljnih vatrogasnih društava.

U organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatske stočarske udruge Gola organiziran je tradicionalni „Bambino kup” nakon čega je održana smotra konja u organizaciji Konjogojske udruge „Prekodravlje” Gola. Uz brojne goste proslavi Dana Općine prisustvovao je i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

Izvor: www.kckzz.hr 

čitam...