križevački klub za obaranje ruke Tigar

Obitelj Kögl u Križevce se vraća sa 5 zlata, 4 srebra i peharom viceprvaka u otvorenoj kategoriji.

U kategoriji muškaraca do 86 kilograma, lijeva ruka, Mislav Drokan osvojio je treće mjesto, a Mihael Drugčević peto.

15:05h
0
Foto: Mihaela Kogl
Foto: Mihaela Kogl

Prvenstvo Hrvatske u obaranju ruke održano je u nedjelju u Sinju. Prijavljena su bila 152 natjecatelja, a sjajne rezultate ostvarili su članovi križevačkog Kluba za obaranje ruke Tigar.

OPEN KATEGORIJA – lijeva ruka

1. Josip Poleš
2. Marko Kogl
3. Denis Špoljarić

OPEN KATEGORIJA – desna ruka

1. Viktorio Sović
2. Ivo Križan
3. Ivan Kolan

Što se tiče natjecatelja križevačkog Tigra, u kategoriji muškaraca do 70 kilograma, lijeva ruka prvo mjesto osvojio je Ivan Kralj, u kategoriji muških do 78 kilograma, lijeva ruka Dražen Kogl osvojio je zlato.

U kategoriji muškaraca do 86 kilograma, lijeva ruka, Mislav Drokan osvojio je treće mjesto, a Mihael Drugčević peto. Kategorija do 95 kilograma, lijeva ruka, zlato je osvojio Marijan Harča, dok je drugi bio također jedan od Tigrova, Marko Kogl.

U kategoriji muškaraca do 70 kilograma, desna ruka, prvi je bio Ivan Kralj. Kategoriju iznad, onu do 78 kilograma, desna ruka, pokorio je Dražen Kogl.

Foto: Mihaela Kogl
Foto: Mihaela Kogl

Mihael Drugčević osvojio je zlato u muškoj kategoriji do 86 kilograma, desna ruka, dok je Mislav Drokan bio drugi u istoj kategoriji. Marko Kogl osvojio je zlato u muškoj kategoriji do 95 kilograma, desna ruka, dok je Marijan Harča bio drugi u istoj kategoriji.

Danijel Habdija bio je treći u kategoriji osoba muškaraca s poteškoćama lijevom i desnom rukom.

Od žena Tigrica, Blaženka Trobić bila je prva u kategoriji žena do 80 kilograma lijevom rukom, druga je bila klupska kolegica Mihaela Kogl.

Mihaela Kogl bila je prva u istoj kategoriji, ali desna ruka.