Obiteljska tragedija // Epilog stravičnog sudara: Nakon oca i sina, u bolnici preminula i majka

06:55h
0
Ilustracija // Foto: Koprivnica.net

Policija je priopćila kako je 22-godišnji vozač upravljao Opel Corsom i iz nepoznatog razloga prešao na suprotnu stranu ceste kada je naišao automobil Hyundai, kojim je upravljao 33-godišnji vozač, a koji je prednjim djelom vozila udario u bočnu stranu Opel Corse.

Stravična prometna nesreća koja se u petak poslijepodne dogodila u Svetom Ivanu Žabnu dobila je, na žalost, i svoju treću žrtvu. Unatoč velikim naporima liječnika da joj spase život, sinoć u 1.45 sati u bjelovarskoj bolnici preminula je i 56-godišnjaka putnica iz Opela Corse.

Velika je to obiteljska tragedija. Podsjetimo, u nesreći su život izgubili 22-godišnji vozač Corse i njegov 58-godišnji otac. Nesretna žena njihova je majka i supruga.

Nesreća se dogodila u Ulici braće Radića. Policija je priopćila kako je 22-godišnji vozač s područja Bjelovarsko-bilogorske županije upravljao Opel Corsom daruvarskih registracijskih oznaka u smjeru Kuštana. Automobilom je iz nepoznatog razloga prešao na suprotnu stranu ceste kada je naišao automobil Hyundai, križevačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnji vozač, a koji je prednjim djelom vozila udario u bočnu stranu Opel Corse.

Vozač Hyundaija u sudaru je lakše ozlijeđen i nije bio pod utjecajem alkohola.

Očevidne radnje na mjestu tragedije obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, uz stručnu pomoć koprivničko-križevačke policije, koja će o ovom događaju podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.