Objava pobjednika foto natječaja Muzeja anđela

07:30h
0

U subotu, 22. ožujka 2014., na prigodan će se način u Muzeju anđela u Varaždinu pozdraviti proljeće. Rajski vrt otvorit će tako svoja vrata za posjetitelje željne opuštanja i glazbe, a u kratkom programu sudjelovat će Varaždinske mažoretkinje, koje će za okupljene posjetitelje u 11 sati izvesti zanimljiv ples.


Djeca će imati prilike sudjelovati u kreativnoj radionici „Nacrtaj svojeg anđela”, u kojoj će pomoću flomastera POSCA moći oslikati majice, hlače, torbe ili druge predmete koje ponesu sa sobom na radionicu. Karakteristika flomastera jest da se njima može crtati po raznim površinama – od tkanine do kože i keramike i tako dalje. R

adionicu za mališane vodit će umjetnik i slikar Željko Prstec. Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na broj 098/512-894 ili ostavite poruku na Facebook stranici od Muzeja anđela. Cijena radionice, koja počinje u 11:30,  je 10,00 kn, a za sve sudionike osigurane su i diplome.

Subota će ostati zapamćena po još jednoj važnoj stvari – naime, u subotu će biti proglašenje pobjednika Natječaja umjetničke fotografije –„Grad u kojem spavaju anđeli”,  koji traje do 21.03.2014., a o pobjednicima će odlučivati stručni žiri u sastavu Željko Prstec (samostalni umjetnik), Marko Zorko (profesionalni fotograf) te Tomislav Kranjčić (grafički dizajner). Svi zainteresirani, mogu još uvijek glasati za svog favorita na FB stranici Muzeja anđela!

čitam...