Obljetnica Deep N’ Chica s Chilleom u Hollywoodu

17:36h
0

Ekipa iz Deep N’ Chicka u subotu u diskoteci Hollywood u Koprivnici organizira prvi ovogodišnji party, ujedno i veliku proslavu 2. obljetnice Deep N’ Chic organizacije.

Nastupit će domaća ekipa DJ-a na čelu sa Chille jr-om, a ulaz je besplatan.

■ Chille Jr. (8beatz,Night Moves)
http://soundcloud.com/chillejr

■ Boris Psenicnik
http://soundcloud.com/boris_psenicnik

■ Sasha Delimar (Deep n’ Chic)
http://soundcloud.com/sashadelimar

■ Press

Chille jr. (8beatz, Night Moves – Koprivnica)

Kao i vjerojatno svaki mogući DJ na planeti 🙂 od malena pokazuje interes za glazbu.
Od drugog osnovne pohađa satove akustične gitare, ali gubi interes za to čim ga profesor želi “instalirati” u klasični sastav glazbene škole, dok on želi svirati u kakvom rock/punk bendu 🙂
Elektronsku glazbu otkriva s 12 godina (1993.) zahvaljujući starijem bratu i ekipi s legendarnog koprivničkog radija RKC.
Prilikom zaljubljivanja u techno istovremeno se zaljubljuje u opremu s radija te već tada uči raditi s gramofonima, mikserom, cd playerima, efektima i svom ostalom radijskom opremom.

Chille jr. @ Sirup ZGOd 1999.-2002. vodi emisiju elektronske glazbe Night Moves na koprivničkom Radiju Dravi.
Prvi DJ nastup pred “živom publikom” ostvaruje u legendarnom varaždinskom klubu EX 16. 9. 2001. godine svirajući nakon Mađara Andrewa Boya.
Nakon odlaska s Radija Drava fali mu prvenstveno prezentiranje dobre glazbe publici i 2006. odlučuje se ozbiljnije posvetiti DJ-ingu.
Od tada bilježi nastupe po sjeverozapadnom dijelu Hrvatske (Varaždin, Čakovec, Bjelovar, Koprivnica…), zagrebačkom Sirupu, Boogaloo clubu, emisiji Nucleus na TVSB, Poratu itd. te na manje više svim eventima Partyloopa, gdje 2009. i 2010. svira pred 2000 ljudi na Partyloop open air Šoderica.

Krajem 2008. zajedno s frendom DJ-em Permanent Gapom pokreće serijal partija pod nazivom 8beatz u koprivničkom klubu Kugla, gdje ugošćuju striktno hrvatske DJ-e (Savage, THX1138, Pytzek, Mary…) tijekom 2009. i 2010. kada odlučuju program staviti na mirovanje do daljnjeg i povući se dublje u underground.

Krajem 2011. oživljava emisiju Night Moves i nastavlja s istom na Fnoob internet radiju (house channel) svake druge nedjelje u mjesecu od 23-01.

Ne voli se vezati za određeni stil, pa mu tako setovi variraju od downtempo elektronike, deep, dub housea do techna, ali uvijek s deep predznakom i nekakvom pričom.
Stava je da underground treba ostati (vratiti se u) underground i protivi se sve većoj komercijalizaciji i prostituciji elektronske glazbe. Također, zanima se i za produkciju vlastite glazbe kojoj se tek namjerava ozbiljnije posvetiti.

INFO:
http://myspace.com/chillejr
Chille jr.

čitam...