12.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Obnovljeni koprivnički vrtići
O

Ne propustite

vijesti-080827-vrticDio koprivničkog dječjeg vrtića ‘Loptica’ u Galovićevoj, koji je izgorio u požaru u prosincu 2006. godine, obnovljen je i kroz nekoliko dana će, s početkom nove pedagoške godine, otvoriti vrata najmlađim Koprivničancima. Konkretno, obnovljena je unutrašnjost, vanjski dio i krovište, kupljena je didaktička oprema, izgrađen novi sanitarni čvor i napravljeni drugi zahvati, nabrojao je gradonačelnik Zvonimir Mršić te naglasio da to nisu bila jedina ulaganja u predškolske objekte. 
Adaptirano je i pet sanitarnih čvorova te garderobe vrtića ‘Tratinčica’ na Trgu podravskih heroja, zaposleno još sedam odgajateljica zbog tri nove dječje grupe te jedna odgajateljica u vrtiću u Reki radi kvalitetnije skrbi o djeci s invaliditetom, dok su u vrtićima ‘Vjeverica’ na Vinici i ‘Ivančica’ u Starčevićevoj obavljeni soboslikarski radovi. Grad nije štedio novaca pri stvaranju što boljih uvjeta u objektima za institucionalnu skrb o najmlađim sugrađanima.
– Famozno sada ti objekti izgledaju, zaista jako lijepo. To nije bilo jeftino, radi se o više od milijun i pol kuna koje su iz gradskog proračuna izdvojene, a tome treba pribrojiti i rad koji je uložila Obrtnička škola, koji se može mjeriti sigurno sa 500 tisuća kuna – rekao je gradonačelnik Koprivnice.
Mršić je izdvojio da ni jedno dijete neće biti na listi čekanja te da zbog spomenutih radova u gradskim vtićima ima mjesta za stotinjak mališana više nego lani.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti