Njeguje se suradnja

Obrtnička škola mobilnost ostvaruje s Piramidom iz Maribora, a sudionici Erasmus + projekta posjetili su Županijsku upravu

Župan i zamjenik poželjeli su im ugodan boravak te zahvalili na interesu za našu Obrtničku školu i njezin program.

09:37h
0

Sudionici Erasmus + projekta mobilnosti, u pratnji koordinatora mobilnosti Hrvoja Blažeka i nastavnice Sandre Krajine iz koprivničke Obrtničke škole, posjetili su Županijsku upravu, gdje su im dobrodošlicu poželjeli župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Obrtnička škola Koprivnica zajedno sa svojim međunarodnim partnerom Izobraževalnim centrom Piramida iz Maribora sudjeluje u Erasmus+ projektu mobilnosti Sosedi sodelujemo za ohranitev tradicije in skupen razvoj. U sklopu tog projekta od 12. do 25. studenoga praksu u Obrtničkoj školi obavljaju dvije učenice slastičarke iz Slovenije , a od 12. do 16. studenoga ovdje se i stručno usavršava jedna nastavnica iz Izobraževalnog centra Piramida. Osim sadržaja struke, gosti iz Slovenije imat će priliku upoznati Koprivnicu i okolicu te biti uključeni u razne dnevne školske aktivnosti.

Župan i zamjenik poželjeli su im ugodan boravak te zahvalili na interesu za našu Obrtničku školu i njezin program, dok su koordinatore pohvalili na još jednom uspješnom projektu mobilnosti kojim se njeguje i produbljuje suradnja sa susjednim državama.

čitam...
Loading...