Obucite povoljno i moderno u novom Second Hand Shopu u Martinovki

21:56h
0
Iskorisitite posebne pogodnosti i popuste povodom današnjeg otvorenja

Lokacija trgovine - Martinovka 1. kat u centru KoprivnicePuno je kopija, a samo je jedan original – Original u Koprivnici u MARTINOVKI.

Second Hand Shop i Posrednik – Original nalazi se u MARTINOVKI (Josipa Generalića 3) u Koprivnici. Original je po mnogočemu drugačiji od drugih, baš kako i sam naziv kaže, originalan.

Novu robu dobivaju svaka tri tjedna, ponedjeljkom i svakih nekoliko dana spuštaju cijene cijelokuopne ponude, osim exkluziva.

Možete pronaći bogat asortiman pomno birane odjeće, obuće, kožnih jakni, torbica, igračaka, radnih odijela, a posebno se ističu najvećim izborom kućnog tekstila u gradu – zavjesa, posteljine, prekrivača, ručnika i ostalih potrepština za kuću i dom. Svakako moramo spomenuti i veliki izbor raznoraznih trenirki.

Velik dio odjeće je markiran pa se možete obući u marke BOSS, MUSTANG, WRANGLER, DIESEL,TOM TAILOR, TALLY WEIJL, H&M, ZARA, LEVIS, NIKE, ADDIDAS,LOTTO, UMBRO, a često se mogu pronaći i potpuno novi komadi robe.

Cijene su vrlo povoljne i kreću se od pet kuna pa naviše, a prije dolaska nove kolekcije sva roba, osim exkluziva, prodaje se po samo sedam kuna. Česte su i akcije kada se sva roba, uključujući i exkluziv, prodaje u pola cijene.

Dođite i uvjerite se sami u provjerenu kvalitetu i povoljne cijene.

Radno vrijeme Second Hand Shopa i Posrednika Original je svaki dan od 8 do 20, a subotom od 8 do 13 sati.

.