Prvomajsko slavlje nikad bogatije

Očekuje nas spektakularan Praznik rada uz Željka Joksimovića i Pavel

13:17h
0

Osim Koprivničanaca te mještana iz cijele županije, očekuje se i dolazak gostiju iz okolnih mjesta, ali i Joksimovićevih obožavatelja iz cijele Hrvatske.

Prvomajsko slavlje u Koprivnici, Panfest, ove godine će nadmašiti sva očekivanja i biti bogatije i veselije nego ikada do sad.

Kako smo već najavili, u nedjelju, na sam Praznik rada, od 21 sati na Zrinskom trgu nastupa regionalna zvijezda Željko Joksimović.

Osim Koprivničanaca te mještana iz cijele županije, očekuje se i dolazak gostiju iz okolnih mjesta, ali i Joksimovićevih obožavatelja iz cijele Hrvatske.

Mišel Jakšić, zamjenik koprivničke gradonačelnice, najavio je još jednu poslasticu.

Carlsberg Panfest Pressica // Foto: Mario Kos
Konferencija za novinare povodom najave Panfesta // Foto: Mario Kos

– Izuzetno nam je drago što ove godine imamo bogat program, da svatko može pronaći nešto za sebe. Tako mogu najaviti i koncert popularnog Pavela, u subotu u 20 sati na Zrinskom trgu. Ujedno, kao predgrupa Joksimoviću, od 20 sati svirat će domaći izvođači grupa Tragovi, koji postaju sve popularniji – rekao je on.

Uz brojne druge zabavne programe, građane će prije nastupa Tragova zabavljati nastupi plesnih skupina od 18 sati.

Jakšić je zahvalio je svim partnerima i sponzorima, Carlsbergu, Podravki, Komunalcu i tvrtkama iz sustava grada te svima koji će pomoći da se na adekvatan način obilježi proslava Praznika rada.

Uz koncerte će se održati edukativne radionice u parku, Sajam cvijeća i Starih znata te nazaobilazan Podravkin provomajski grah u nedjelju u 13 sati.

– Pozivam sve sugrađanke, sugrađane i njihove goste da nam se pridruže ovaj vikend na Zrinskom trgu, te bih svima koji svojim radom i trudom doprinose tome da naša Koprivnica svakim danom postaje sve bolja i ljepša, zahvalio na doprinosu i čestitam im njihov dan – Praznik rada – kazao je Jakšić.

Maja Hleb, predsjednica Uprave Komunalca, organizatora prvomajskog programa, posebno je istaknula izložbu Parka znanosti, mladog inovatora Luke Vevereca iz Zagreba, koji će u gradskom parku izložiti nekoliko eksponata iz svijeta znanosti koje će predstaviti na urban način, što će biti posebno zanimljivo za djecu i mlade.

– Pan kao i svake godine brine da svi dobiju osvježenje, a ove će godine u fokusu biti Kraljevski Pan. Pripremamo i brojna iznenađenja, koja su za sada u tajnosti, a pridružit će nam se ekipa iz Renesansnog festivala – rekla je Petra Švarc, glasnogovornica Carlsberga.

Brojnih sadržaja i koncerata neće nedostajati te će ovoga vikenda gradski trg biti središte svih zbivanja.