-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nova odluka

DOZNAJEMO Od danas novi udarac na džepove, koprivnički gradski vrtić poskupljuje 36 posto
D

Računica je jednostavna, roditelji će tako smještaj djece po novom plaćati 678 kuna ili 90 eura, odnosno 527 ili 70 eura

Ne propustite

Kako doznaje ePodravina, ono o čemu se mjesecima pričalo, a zbog rasta svih troškova, sada je i službeno potvrđeno – od danas je poskupio smještaj djece u koprivničkom Dječjem vrtiću Tratinčica.

- Oglas -

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Tratinčica donijelo je odluku o novoj visini ekonomske cijene za cjelodnevni i poludnevni boravak.

Prema novoj odluci, mjesečna cijena primarnog programa po upisanom djetetu iznosi 1.778,11 kuna odnosno 236 eura, a primarnog poludnevnog boravka 1.627,45 kuna ili 216 eura.

Grad Koprivnica sufinancirat će iznos od 1.100 kuna (146 eura) po djetetu koje polazi primarni program te poludnevni boravak, dok će razliku u cijeni podmirivati roditelji.

- Oglas -

Računica je jednostavna, roditelji će tako smještaj djece po novom plaćati 678 kuna ili 90 eura, odnosno 527 ili 70 eura. Preračunamo li u postotke, vrtić i poludnevni boravak poskupljuju za 36,5 posto.

Dodajmo k tome podatak da pravo na sufinancirani smještaj iz gradskog proračuna imaju samo djeca i roditelji, odnosno skrbnici, koji imaju prebivalište na području Grada Koprivnice.

Nove mjesečne cijene primjenjuju se od danas, 01. prosinca.

Cijene vrtića poskupjele su i u Križevcima i to još u rujnu. Do sada se za prvo dijete iz obitelji plaćalo 610 kuna mjesečno, odnosno 488 za drugo dijete iz iste obitelji. Razliku je plaćao grad. Roditelji sada za prvo dijete plaćaju 830 kuna, a za drugo 664 kune. Riječ je također o poskupljenju od 36 posto.

Đurđevac je jedini grad u županiji koji nije dizao cijene vrtića, koji za roditelje, uz subvenciju Grada, košta 500 kuna mjesečno, cijena za drugo dijete je 300 kuna, dok treće predškolsku ustanovu polazi besplatno.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti