Zaklada Ana Rukavina

Odazovite se akciji za Nikolu Pokrivača u četvrtak, 6. srpnja

Sve će se održati u prostorijama Slavena Belupa, na koprivničkom Gradskom stadionu te pozivamo sve da se odazovu u što većem broju - istaknula je Adela Sočev.

13:44h
0
Nikola Pokrivač s kćerkom // Ustupio Jutarnji list

Akcija upisa u Hrvatski registar dobrotvornih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održat će se i u Koprivnici i to u četvrtak, 6. srpnja, od 16 do 18 sati.

Nikola Pokrivač, bivši hrvatski reprezentativac i igrač Slavena Belupa, obolio je od Hodgkinova limfoma i potrebna mu je transplantacija matičnih stanica.

MARKETING EPODRAVINA.HR
Povodom toga je Zaklada Ana Rukavina u raznim mjestima u Hrvatskoj organizirala akcije upisa u registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.
– Mnogi oboljeli, zajedno s gospodinom Nikolom Pokrivačem, čekaju svog podudarnog darivatelja, budite njihova prilika za život – poručili su iz Zaklade Ana Rukavina uoči akcije u Zagrebu.

Ravnateljica koprivničkog Crvenog križa Adela Sočev potvrdila nam je održavanje ove hvalevrijedne akcije.

– Sve će se održati u prostorijama Slavena Belupa, na koprivničkom gradskom stadionu te pozivamo sve da se odazovu u što većem broju -istaknula a je ona.

Procedura je vrlo jednostavna i sastoji se od popunjavanja pristupnice i upitnika te davanja uzorka krvi, slično kao kod redovnog davanja krvi koje svi povremeno prolazimo.

čitam...