Odličan odaziv mladih tenisača na 20. Lino kup

17:33h
0
Finalistice Lino kupa // Foto: TK Koprivnica

Završen je 20. po redu Lino Kup, teniski turnir iz kalendara HTS-a za dječake i djevojčice do 14 godina u organizaciji Teniskog kluba Koprivnica. Na turniru je nastupilo gotovo 60 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, a natjecanje se odvijalo u četiri kategorije: dječaci i djevojčice pojedinačno i u parovima.


Finalistice // Foto: TK KoprivnicaNajbolji natjecatelji nagrađeni su sportskim nagradama i posebnim nagradama sponzora, a to su ove godine bili; Tin Dizdarević iz TK Kvarner (Rijeka) u kategoriji dječaka do 14 godina, te u paru sa Vidom Kovačićem iz TK Ivan Merz (Zagreb) u kategoriji parova za dječake.

U pojedinačnoj konkurenciji za djevojčice najbolja je bila Noa Krznarić iz TK Ponikve (Zagreb), a u kategoriji parova za djevojčice najbolje su bile Ivana Bajs iz TK Varaždin 1181 i Leonarda Horvat iz TK Franjo Punčec (Čakovec).

FInalisti // Foto: TK KoprivnicaPoseban dojam na sve sudionike i gledatelje ostavila je jedanaestgodišnja Noa Krznarić, pobjednica ovogodišnjeg turnira u kategoriji djevojčica, a ujedno i najbolja igračica na svijetu u svojem godištu. Ovo je još jedan dokaz koji govori o kvaliteti ovog turnira. 

čitam...