potjera

Odlična Ludbrežanka Karla Triplat sama je pobijedila Kotigu i uzela 50 tisuća kuna

Karla je došla do završne potjere gdje je imala 12 točnih odgovora, odnosno skupila sveukupno 13 koraka prednosti pred lovcem. To je ujedno i jedan od boljih rezultata u Potjeri uopće.

21:27h
0
karla

Dvadesetčetverogodišnja studentica Filozofskog fakulteta Karla Triplat ostvarila je velik uspjeh te je u emisiji Potjera HTV-a osvojila 50 tisuća kuna, piše emedjimurje.hr

Iako je u brzopoteznim pitanjima mlada Ludbrežanka skupila tek 10.500 kuna, to je odmah odlučila ispraviti te pristala na višu ponudu. Zahvaljujući zavidnom znanju koje je pokazala, Karla je uspjela pobijediti lovca, šest godina starijeg Dejana Kotigu.

Karla je jedina ostala u završnoj potjeri gdje je imala čak 12 točnih odgovora, odnosno skupila sveukupno 13 koraka prednosti pred lovcem. To je ujedno i jedan od boljih rezultata u ‘Potjeri’ uopće.

Iako je Kotiga odlično startao odgovorivši na prvih šest pitanja točno, uslijedio je nagli pad te je u potpunosti izgubio koncentraciju.

Na kraju lovac ipak nije uspio odgovoriti na još šest pitanja koliko mu je bilo potrebno da spriječi Karlu da kući ode sa 50 tisuća kuna.

Emisiju pogledajte u nastavku: