liga prvakinja

Odluka EHF-a: Podravka će u tri dana igrati dvije domaće utakmice Lige prvakinja s Brestom

Koronavirus negativno utječe na odigravanje utakmica grupne faze DELO EHF Lige prvakinja, a na ovaj se način žele zaštiti igračice i članovi oba kluba.

14:39h
0
Foto: Ivan Brkić // RK Podravka Vegeta
Foto: Ivan Brkić // RK Podravka Vegeta

Rukometni klub Podravka Vegeta u ponedjeljak će ponovno odmjeriti snage s francuskim Brestom u sklopu DELO EHF Lige prvakinja, odlučeno je u dogovoru s EHF-om, pišu klupske stranice.

Podsjetimo, sutra je na rasporedu prvi susret s francuskom ekipom, a zbog zgusnutog rasporeda Europska rukometna organizacija predložila je hrvatskom i francuskom klubu da i svoj drugi susret odigraju u Koprivnici.

Utakmica će se igrati u 18 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović. Prvotno se svojevrsni uzvrat grupne faze trebao igrati u Francuskoj, no s obzirom na epidemiološku situaciju diljem Europe doneseno je rješenje prihvatljivo sudionicima.

RK Podravka Vegeta tako neće ni gostovati u Brestu u grupnoj fazi Lige prvakinja. Koronavirus negativno utječe na odigravanje utakmica grupne faze DELO EHF Lige prvakinja, a na ovaj se način žele zaštiti igračice i članovi oba kluba.

RK Podravka Vegeta tako će u samo tri dana odigrati dvije domaće utakmice s ekipom Brest Bretagne Handball. Najavu sutrašnje utakmice i izjavu trenera Saračevića možete pročitati OVDJE.

Podravka dočekuje Brest, jedan od favorita Lige prvakinja, Ećimović: Odlične su, dat ćemo sve od sebe