Održana prva sjednica Uprave Podravke Vegete

20:05h
0

100406-besvir-mNa prvoj sjednici Upravnog odbora RK Podravke, uz nazočnost devet od 10 članova (odsutan je bio jedino spriječeni potpredsjednik Dragan Habdija) razmatralo se financijsko stanje, stoji u službenom klupskom priopćenju.

Sjednica je održana u prostorijama kluba u utorak, 6. travnja, navečer. Determiniran je financijski problem i predloženo niz mjera o kojima će se sasvim konkretno raspravljati na drugoj sjednici što će se održati za 15 do 20 dana.

Za sportski dio kluba preuzeta je obaveza da razina sportskih rezultata bude ista ili viša, što znači da će se najveća pažnja posvetiti stvaranju uvjeta da treneri i igračice prve ekipe mogu nastaviti normalno raditi.

Glasnogovornik Ivo Čičin-Mašansker

100406-cicin-mDonesena je samo jedna odluka, a to je da novinar Ivo Čičin-Mašansker bude zadužen za odnose s javnošću, tj. da bude glasnogovornik kluba.

Na idućem sastanku bit će imenovani članovi odbora za hitnost (u kojem će vjerojatno biti predsjednik i dva potpredsjednika), odbor za pregovore s igračicama, odbor za marketing (i navijače) i vjerojatno još neki, koji će raditi na oživljavanju rada rad kluba.

Cilj je kluba zadržati postojeći kvalitetni igrački kadar i trenera, o čemu će se detaljniji razgovori voditi nakon završetka kup natjecanja za 20-ak dana.

Termini utakmica

Subota, 10. travnja, Koprivnica, gimnazijska sportska dvorana, u 16 sati 18. kolo 2. HRL sjever Podravka Lino – Zelina. To je derbi lige, Zelina je prva, Podravka Lino druga.

Subota, 10. travnja, Molve, u 19 sati 21. kolo 1. HRL za žene, Natura Agro (Đurđevac) – Podravka Vegeta.

Srijeda, 14. travnja, Koprivnica, Gimnazijska sportska dvorana, u 20 sati 10. kolo Regionalne lige Podravka Vegeta – Krim Mercator (Ljubljana, Slovenija). Utakmica se igra u kasnijem terminu kako bi novinari i gledatelji mogli prije toga biti na prvenstvenoj utakmici 1. HRL Slaven Belupo – Zadar (18 sati).

čitam...
Loading...