U organizaciji podružnice HNS-a Koprivnica

Održana akcija “Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje”, Goran Pakasin: Naša je želja pomoći domicilnim poljoprivrednicima

U isto vrijeme, želimo kod naših sugrađana osvijestiti potrebu da budemo solidarni i kupovinom jabuka iz domaćeg uzgoja pomognemo domicilnom gospodarstvu - rekao je predsjednik koprivničkog HNS-a Goran Pakasin.

11:52h
0
Foto: ŽO HNS-a KKŽ

Podružnica HNS-a Koprivnica održala je u subotu 26. listopada akciju pod nazivom “Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje”. Tom su prilikom HNS-ovci građanima Koprivnice podijelili više od 150 kilograma jabuka iz domaćeg uzgoja, na što su Koprivničanci izuzetno pozitivno reagirali.

– Dijeleći sugrađanima jabuke domaćih proizvođača, naša je želja pomoći domicilnim poljoprivrednicima. U isto vrijeme, želimo kod naših sugrađana osvijestiti potrebu da budemo solidarni i kupovinom jabuka iz domaćeg uzgoja pomognemo domicilnom gospodarstvu – rekao je predsjednik koprivničkog HNS-a Goran Pakasin.

– Ako je vjerovati staroj narodnoj poslovici prema kojoj jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van, pozivamo i sve vas da kupovinom barem jedne jabuke dnevno pomognete domaćim proizvođačima, ali i samima sebi jer ćete na taj način doprinijeti i očuvanju vlastitog zdravlja – poručuju iz koprivničkog HNS-a.

Ovu akciju koprivničkog HNS-a svojim je dolaskom podržala i predsjednica Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije Jasmina Pavlović, koja i sama aktivno podržava domaće proizvođače kupujući njihove proizvode.