Održana Godišnja skupština Udruge Allegro

10:23h
0
Allegro

Na jučer održanoj Godišnjoj skupštini Udruge gitarista klasične gitare Allegro Koprivnica prihvaćeno je Izvješće o radu predsjednika Udruge Dalibora Posavca za proteklih 12 mjeseci tijekom kojih je održano 10 koncerta, posjete na dva koncerta u Bjelovaru i Koprivnici, Edukativni susret Priča o gitari te izuzetno uspješna Ljetna škola gitare Koprivnica 2011 koju su polazila djeca iz cijele Hrvatske.

Na skupštini je prihvaćen plan rada za idućih 12 mjeseci kojim je predviđeno:

 

1. održavanje dvomjesečnih „Gitarističkih susreta točno u 19 i 19“ gdje bi nastupali članovi udruge u školama i crkvama u Koprivnici i okolici,
2. organizirani odlazak na koncerte klasične gitare u Varaždin i Zagreb,
3. održavanje koncerata za Udruge sa područja Koprivnice
4. u mjesecu ožujku 2012. organizacija 2. Classicical Guitar Weekenda u Koprivnici na kojem bi sa članovima Udruge radio profesor Istvan Roemer, redovni profesor na zagrebačkoj Glazbenoj Akademiji, te bi na kraju weekenda bio održan koncert svih učesnika koji bio otvoren za javnost
5. Održavanje 3. Koncerta klasične gitare u mjesecu svibnju 2012.,
Allegro6. Održavanje Ljetne škole gitare Koprivnica 2012. pod vodstvom profesora Rumenovića i njegovog asistenta Vanje Posavca, krajem mjeseca kolovoza i to u dva termina jer već sada imamo veliki interes te smo primili i prve predbilježbe za istu, a očekujemo i dolazak polaznika iz inozemstava.

Na skupštini su primljeni i novi članovi u Udrugu te ona sada broji 38 članova, a prihvaćen i temeljni cilj Udruge gitarista klasične gitare Koprivnica: Pozicioniranje Koprivnice kao glavnog obrazovnog središta za sviranje klasične gitare u ovom dijelu Europe.

čitam...