Proglašena i naj učenica

Održana svečana podjela svjedodžbi i nagrada u OŠ Molve

11:37h
0
Foto: OŠ Molve

Prilikom svečane podjele proglašena je i naj učenica škole – Klaudija Jelinek.

Po posljednji put ove školske godine učenici OŠ Molve su u petak, 1. srpnja, sjeli u školske klupe kako bi preuzeli svoje svjedodžbe te pohvalnice i zahvalnice koje su nakupili tijekom nastavne godine.

Taj isti dan u jutarnjim satima najuspješniji učenici škole, koji su se istaknuli svojim uspjesima na natjecanjima te njihovi mentori bili su pozvani k načelniku Zdravku Ivančanu na druženje, prilikom kojeg ih je prigodno nagradio za njihove uspjehe.

U 10 sati je bila organizirana svečana podjela pohvalnica, zahvalnica, medalja i nagrada u holu škole. Ovakvom javnom pohvalom učenika koji su se cijele nastavne godine zalagali i bili uporni želi se pokazati kako se njihov trud cijeni te motivirati druge učenike.

Prilikom svečane podjele proglašena je i naj učenica škole – Klaudija Jelinek, koja je osvajala značajna mjesta na natjecanjima te se rado odazivala na razne literarne natječaje. Klaudija je uvijek bila pohvaljivana od strane učitelja te je bila odličan učenik od 1. do 8. razreda.

Na početku nastavne godine učenici i učitelji su misom zazvali Duha Svetoga da ih prati kroz školske dane i obaveze. Isto su učinili na kraju nastavne godine te se misom zahvalnicom, koju je predvodio fra. Filip Musa, zahvalili za uspješan završetak.