Novo vodstvo

Održani unutarstranački izbori SDP-a Križevci, novoizabrani predsjednik Katanović: Izabrano je novo vodstvo koje čini spoj mladosti i iskustva

U Predsjedništvo su izabrani Tea Ščetarić Jasek, Ivan Knok, Marija Vukobratović i Alen Bartaković.

13:25h
0

Jučer su održani unutarstranački izbori u Gradskoj organizaciji SDP-a Križevci. Nakon provedenog postupka za predsjednika je izabran Marko Katanović, dok su novi potpredsjednici stranke Mateja Vrbek i Siniša Španić.

– Završetkom izbornog procesa u križevačkom SDP-u izabrano je novo vodstvo koje čini spoj mladosti i iskustva. Mladost nam nosi potrebnu novu energiju i ideju, entuzijazam i želju za promjenom stranke ali i grada. Tu je i nekoliko dugogodišnjih članova stranke s određenim političkim ali i životnim iskustvom od kojih očekujem prije svega savjet, ali i konstruktivnu kritiku.

Na redu je konsolidacija stranke, revizija članova i uključivanje svih onih koji su spremni raditi za dobrobit društva i koji će poštivati odluke izabranih stranačkih tijela. Želim modernu i otvorenu stranku koja se neće zatvarati unutar sebe i međusobno sukobljavati već otvoriti prema građanima, udrugama i raditi na privlačenju mladog i obrazovanog kadra koji nam je potreban i koji će zastupati one vrijednosti na kojima je SDP nastao i na kojima je bio prepoznatljiv.

Vrijednosti koje smo svi zajedno, i mi u stranci ali i u društvu, počeli zanemarivati a to su: sloboda, jednakost, tolerancija, solidarnost, pravda, rad i briga o radu i čovjeku te pravo na drugačije mišljenje. Upravo ta različitost između naših članova je naša najjača vrlina i to nas mora ponovno ujediniti – poručio je novoizabrani predsjednik Marko Katanović.

U Predsjedništvo su izabrani Tea Ščetarić Jasek, Ivan Knok, Marija Vukobratović i Alen Bartaković.

Gradski odbor je izabran u sastavu Stjepan Čut, Kristina Fletko, Darko Jambreković, Draženka Konfic, Viktor Ledinski, Kristina Lovreković, Dejan Pernjak, Ivan Premec, Antonio Sirovec, Stjepan Španić, Gordana Topolko, i Mihael Truščec.

čitam...