SUNČALIŠTE

Oduvijek ste željeli škaricama na pijesku postići pogodak? Bazeni Cerine organiziraju nogometni turnir na sunčalištu, prijavite se

Ekipe će se sastojati od tri igrača, kotizacija iznosi 180 kuna, odnosno 60 kuna po igraču, a plaća se na dan turnira na recepciji bazena ili prije samoga natjecanja.

08:57h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Na sunčalištu bazena Cerine Koprivnica u subotu 22. kolovoza, od 15 do 23 sata, održat će se PAN PILSNER OPEN 2020, rekreativni turnir nogometa na pijesku. Ekipe će se sastojati od tri igrača, kotizacija iznosi 180 kuna, odnosno 60 kuna po igraču, a plaća se na dan turnira na recepciji bazena ili prije samoga natjecanja.

– Odmjeravanje snaga zamišljeno je kao grupno razigravanje, što znači da nema automatskog ispadanja, već će svaka ekipa odigrati barem dva do tri meča. Svakom sudioniku osigurano je piće okrijepe i grill poslastica za vrijeme odigravanja meča te kupanje na gradskim bazenima Cerine za vrijeme trajanja turnira – objašnjavaju organizatori.

Možete se prijaviti do 20. kolovoza na email recepcija.cerine@komunalac-kc.hr ili osobno na recepciji bazena. Ulaz na sunčalište bazena besplatan je za posjetitelje i navijače.

– Nakon sistematizacije prijava, najkasnije dva dana prije početka turnira, na našoj web stranici moći ćete naći točan raspored termina odigravanja prvih mečeva – dodaju.

čitam...