2.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OBAVIJEST

Odvoz glomaznog otpada i dalje se radi prema redovnom rasporedu
O

- Molimo građane da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja i higijene prilikom dolaska i boravka u našem reciklažnom dvorištu - poručili su iz Komunalca.

Ne propustite

U ovim izvanrednim okolnostima Komunalac d.o.o. trudi se da građani i dalje dobivaju sve komunalne usluge koje u Koprivnici, koprivničkim prigradskim naseljima i okolnim općinama pružaju. Uz to, najvažnija je sigurnost zaposlenika koji su u svakodnevnom kontaktu s građanima, a koji zajedno sa svim ostalim sektorima tvrtke Komunalac rade na tome da se svakodnevni život građana odvija što normalnije.

Jučer, u srijedu 22. travnja, obavljen je i redovni odvoz glomaznog otpada u rajonu 19, koji obuhvaća Općinu Legrad, Veliki Otok, Mali Otok, Selnicu Podravsku, Kutnjak, Atolovec i Zablatje.

– Ovom prilikom, molimo građane da prilikom donošenja reciklabilnog otpada u Reciklažno dvorište Herešin sav otpad kojeg žele zbrinuti u reciklažnom dvorištu bude razvrstan prema vrsti materijala. Tako ćemo vas brže i efikasnije uputiti u koji je spremnik potrebno odložiti pojedinu vrstu otpada te lakše evidentirati vrstu i količinu zaprimljenog otpada – poručili su iz Komunalca.

Foto: Komunalac

Zbrinjavanje svih vrsta reciklabilnog otpada u Reciklažnom dvorištu Herešin besplatno je za sve građane Koprivnice, koprivničkih prigradskih naselja i općina u kojima Komunalac obavlja odvoz otpada. Radno vrijeme je radnim danom od 9 do 16 sati te subotom od 8 do 13 sati.

– Molimo građane da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja i higijene prilikom dolaska i boravka u našem reciklažnom dvorištu – poručili su iz Komunalca.

Foto: Komunalac
Foto: Komunalac
Foto: Komunalac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

IZGLASAN ĐURĐEVAČKI PRORAČUN

Lacković: Imamo duplo veći proračun od Ludbrega, trećinu manji od Virovitice koja je šest puta veća, a gotovo jednak s Križevcima

Đurđevački gradski vijećnici izglasali su proračun za iduću godinu koji je težak 20,6 milijuna eura. Najviše prihoda, čak 14...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti