OBAVIJEST

Odvoz glomaznog otpada i dalje se radi prema redovnom rasporedu

- Molimo građane da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja i higijene prilikom dolaska i boravka u našem reciklažnom dvorištu - poručili su iz Komunalca.

08:23h
0
IMG  scaled
Foto: Komunalac

U ovim izvanrednim okolnostima Komunalac d.o.o. trudi se da građani i dalje dobivaju sve komunalne usluge koje u Koprivnici, koprivničkim prigradskim naseljima i okolnim općinama pružaju. Uz to, najvažnija je sigurnost zaposlenika koji su u svakodnevnom kontaktu s građanima, a koji zajedno sa svim ostalim sektorima tvrtke Komunalac rade na tome da se svakodnevni život građana odvija što normalnije.

Jučer, u srijedu 22. travnja, obavljen je i redovni odvoz glomaznog otpada u rajonu 19, koji obuhvaća Općinu Legrad, Veliki Otok, Mali Otok, Selnicu Podravsku, Kutnjak, Atolovec i Zablatje.

– Ovom prilikom, molimo građane da prilikom donošenja reciklabilnog otpada u Reciklažno dvorište Herešin sav otpad kojeg žele zbrinuti u reciklažnom dvorištu bude razvrstan prema vrsti materijala. Tako ćemo vas brže i efikasnije uputiti u koji je spremnik potrebno odložiti pojedinu vrstu otpada te lakše evidentirati vrstu i količinu zaprimljenog otpada – poručili su iz Komunalca.

Foto: Komunalac

Zbrinjavanje svih vrsta reciklabilnog otpada u Reciklažnom dvorištu Herešin besplatno je za sve građane Koprivnice, koprivničkih prigradskih naselja i općina u kojima Komunalac obavlja odvoz otpada. Radno vrijeme je radnim danom od 9 do 16 sati te subotom od 8 do 13 sati.

– Molimo građane da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja i higijene prilikom dolaska i boravka u našem reciklažnom dvorištu – poručili su iz Komunalca.

Foto: Komunalac
Foto: Komunalac
Foto: Komunalac