Očekivana pobjeda Podravke Vegete u Sesvetama

18:26h
0

090919-sesvete-mPoletne Sesvećanke rastrčale su se po parketu i dobro oznojile Podravku Vegetu na gostovanju u 2. kolu Dukat 1. HRL. Koprivničanke su na kraju očekivano pobijedile s 23:38 (11:16), s tim da su oba trenera, i Branko Šebek i Zdravko Zovko, stavili u igru sve igračice, pa se shodno tome i rezultat popravljao ili pokvario.

Sesvete su dobro održavale razliku u 1. poluvremenu zahvaljujući Mariji Karauli na golu (do 45. minuti 16 obrana), ali i promašenim ”zicerima” (Šerić) te propusnom obranom s dozvoljavanjem suparnicama dolazak na crtu, a i poneki udarac iz vana sjeo je (ne)očekivano u mrežu Jelčić.

Ulazak Kožnjak nakon ozljede Pasičnik (suci općenito ne kažnjavaju povlačenje za ruku s leđa) značilo je kvalitet više. U 2. poluvremenu dobro je branila Žderić, ozlijeđena je Šerić (udarac u oko), a sve je kod Podravke išlo tečno kad se nije filozofiralo s podvaljivanjem niskih lopti ili nerezonskim dodavanjem.

Sesvete su u granicama svojih mogućnosti odigrale dobro i zato mogu biti zadovoljne. Kod Podravke primjedba da bi Petković s obzirom na svoje mogućnosti zajedno s Penezić mogla sama rješavati utakmice, a da raduje beskompromisna igra Čović. Najbolja Kožnjak kod Podravke, do nje golmanica Sesveta Karaula.

DUKAT 1. HRL, 2. KOLO

SESEVETE AGROPROTEINKA – PODRAVKA VEGETA 23:38 (11:16)

SESVETE – Sportska dvorana Srednje škole. Gledatelja 150. Suci: Elena Crnojević i Emina Kostecki Radić (obje iz Kutine). Nadzornik HRS-a: Roberto Lozančić (iz Velike Gorice).

SESVETE AGROPROTEINKA : Razum (1+-), Karaula (15+0); Pa. Stopić 2, M. Milić 1, I. Milić 2, Jakara, Pe. Stopić 1, Grmoja 7(4), Šebek 1, Malić, Duplić, Nuić 5(1), Kranjec 1. Janković 1. TRENER: Branko Šebek.

PODRAVKA VEGETA: Žderić (7+1), Jelčić (5+0); Čović 4, Vukojević, Kožnjak 9, Pongrac, Petković 4(1), Lovrak 4, Zebić 4, Gaće 4, Poljak 1, Šerić 2, Pasičnik 1, Penezić 5. TRENER: Zdravko Zovko.

SEDMERCI: Sesvete Agroproteinka 7(5), Podravka Vegeta 2(1).

ISKLJUČENJA: Sesvete Agroproteinka 6 minuta (Nuić 2+2, M. Milić 2), Podravka Vegeta 6 minuta (Petković, Poljak, Šerić po 2).

IGRAČICA UTAKMICE: Maja Kožnjak (Podravka Vegeta).