‘Offline’ druženje korisnika web stranice Coolinarika.com

16:31h
0
Članovi foruma od majstora kuhinje naučili su još po koji novi trik; Foto: Ivan Brkić

U Podravkinom gastronomskom centru Štagelj održano je drugo veliko koprivničko Cool okupljanje korisnika web stranice Coolinarika.com. Stotinjak članova foruma iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Austrije na okupljanju u Štaglju nosili su pločice sa svojim nadimcima s foruma tako da su sada svi dobili priliku upoznati baš onog forumaša čiji su im recepti najbolji.

– Coolinarka je mjesto gdje sam naučila puno kulinarskih tajni, a uživo vidjeti prijateljicu s kojom sam na forumu izmijenila brojne recepte i male tajne kuhanja uistinu je neopisivo – rekla je forumašica nadimka North koja je na okupljanje stigla iz Tuzle.

Okupljeni su korisnici mogli sudjelovati u Cooking showu, tomboli i degustaciji vina, a nakon ručka u Štaglju, krenuli su u posjet Muzeju prehrane te u razgledavanje grada, a sve to uz nezaobilaznu temu kulinarstva.

Coolinarika danas broji više od 39 tisuća članova, a prvi su se puta uživo sastali 2007. te od tada često prakticiraju ovakve susrete. Prilika im je to za upoznavanje kako ljudi s kojima razmjenjuju recepte tako i kraja u kojem se sastaju što je uvijek nadasve zanimljivo.