promocija albuma

Ogenj svekolikom napaćenom narodu daje na znanje da smo Domaj Si kak jen te vas pozivaju na veliki koncert na bedemima!

Na predivnim obroncima koprivničkih bedema, s istočne strane Oružane, smjestit će se velika pozornica, gdje će Ogenj izvesti svoj cjelokupni asortiman poskočica, emotivnih rokerica i srcedrapajućih balada.

21:16h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

U suradnji s produkcijskom kućom TOP AUDIO, te Turističkom zajednicom grada Koprivnice, 02. listopada ove, pandemijom pogođene, 2020. godine, svekolikom napaćenom narodu dajemo na znanje da smo Domaj Si kak jen!


Koncert uživo na bedemima

Ogenj zajedno sa svojim prijateljima koji su obilježili do sada jedan od najboljih album Si kak jen, priprema veliki koncert UŽIVO! Na predivnim obroncima koprivničkih bedema, s istočne strane Oružane, smjestit će se velika pozornica, gdje će Ogenj izvesti svoj cjelokupni asortiman poskočica, emotivnih rokerica i srcedrapajućih balada. Novi Si kak jen dobiva mjesto koje zaslužuje u nastupima uživo – objavio je Ogenj na svom Facebook profilu i tako razveselio svoje brojne obožavatelje!

– Dok još dišemo, živimo i borimo se, pripremili samo vam događaj/doživljaj a ne samo koncert pun dobre mjuze! Dojdi, i budi dio povijesti v ovo vreme ničega – poručuju iz dečki iz Ognja.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ulaznice su na ticket2go.hr dostupne od 01. rujna 2020. U pretprodaji po cijeni od 40 kuna, na dan 50 kuna.

U planu im je Akustik tour u tri grada

Energični folk rock Koprivničanci Ogenj, tako se ove godine ne daju dali smesti nezahvalnom situacijom u kojoj su se svi glazbenici našli, otkako je krenula pandemija koronavirusom, i ostavila brojne posljedice na sve, pa tako i glazbenu industriju.

Iako će skupljanje novih kilometara na turnejama u inozemstvu još neko vrijeme pričekati, Ogenj će ove jeseni razveseliti domaću publiku velikim open air koncertom u Koprivnici, uz poštivanje svih epidemioloških mjera opreza.

Tomislav Mihac Kovačić, frontmen benda, nam je otkrio da u planu imaju i Akustik tour, čiji točan datum još ne mogu potvrditi, no planiraju u jedan dan odsvirati i podružiti se s prijateljima benda u tri grada – Vrbovcu, Bjelovaru i Koprivnicu, u suradnji sa Zmajskom pivovarom.

Ogenj proširuje glazbene horizonte

Kroz zreliji i studiozniji pristup, dobitnici dvije nagrade Porin za svoj prvijenac “Domaj”, na novom izdanju “Si kak jen” uspjeli su utjeloviti svoju divlju stranu, ali i sve ono što tako dobro rade na pozornici te zapakirati u jedan osvježavajući uradak kojim su dokazali da su se popeli stepenicu iznad, i produkcijski i svojim pristupom glazbi.

Foto: Ivan Balija
Ogenj // Foto: Ivan Balija

“Budite dio vatrenog spektakla, tradicije za koju niste znali da postoji u tom vidu, a znajte da osim vas – “Da slučajno zna za Ogenj, Springsteen bi bendu smjesta došao u goste…”- Večernji list (Hrvoje Horvat)
“Mumford & Sons zvuče blijedo spram ovakve vatre Ogenja.” (…) “Zbog njihove srčanosti i strasti, šteta bi bila da Ogenj, bez obzira na kajkavski, ne dospije do stadiona.” – Jutarnji list (Aleksandar Dragaš)”

Prilikom rada na novom albumu “Si kak jen” surađivali su i s Folklornim ansamblom ‘Koprivnica’ i gudačkim kvartetom ‘Libra’ koji je dodao posebnu čar baladama (“De te boli”, “Megle”, “Naj zameriti”, “Moreš ti to”) te novom albumu dao jednu ‘filmsku’ dimenziju i dubinu. Uz novu dimenziju sastava, odnosno nove članove benda, Bornu Ilića (bas, back vokali) i Luku Iverca (viola, harmonika), Ogenj sada promišlja na jedan još intenzivniji i drugačiji način, proširujući svoje glazbene horizonte.

 

čitam...