Nakon tragedije

Oglasili se iz gradskih bazena, Petra Bijač: Iskazujemo veliko žaljenje, Komunalac surađuje u istrazi kako bi se razjasnio nemili događaj

Okolnosti i uzroke zbog kojih je došlo do nesreće ustvrđuje istraga nadležnih institucija s kojima Uprava Komunalca u potpunosti surađuje kako bi se razjasnio nemili događaj, kažu iz Komunalca.

11:37h
0
Bazen utopljenik
Foto: Ivan Brkić

Nakon što se jučer na bazenima Cerine utopio osmogodišnji dječak, voditeljica bazena Petra Bijač javnosti je poslala priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

U nedjelju 15. travnja oko 17.30 sati na Bazenima Cerine došlo je do smrtnog slučaja djeteta. Okolnosti i uzroke zbog kojih je došlo do nesreće ustvrđuje istraga nadležnih institucija s kojima Uprava Komunalca u potpunosti surađuje kako bi se razjasnio nemili događaj.

Na mjestu događaja obavljen je očevid te je u tijeku kriminalističko istraživanje.
Ovim putem Uprava Komunalca i vodstvo bazena Cerine iskazuje duboko žaljenje zbog ove tragedije i izražava iskrenu sućut obitelji preminulog djeteta.

Riječ je o nenadoknadivom gubitku za obitelj koji je uzrokovao nemjerljivu bol i tugu, stoga još jednom izražavamo najiskreniju i najdublju sućut.

čitam...
Loading...