Postala članica uprave

Oglasili se iz Mreže: Zgroženi smo imenovanjem Sandre Sinjeri u Koprivničkim vodama, zaposlenike bolnice oštetila je za milijun kuna

Smatramo da je svojim upravljanjem bolnicom izgubila svaki kredibilitet te kako se ne radi o osobi sposobnoj za provođenje ovog vrijednog projekta, zaključuju iz Mreže.

10:00h
0
Foto: Mreža
Članovi koprivničkog ogranka Mreže // Foto: Mreža

Nakon što je istaknuta SDP-ovka Sandra Sinjeri, bivša gradska vijećnica te bivša ravnateljica bolnice i članica predsjedništva koprivničkog ogranka, izabrana za drugu članicu uprave Koprivničkih voda, reagirali su iz Mreže.

Miljenko Flajs, kao predsjednik koprivničkog ogranka kaže da su zgroženi njenim imenovanjem jer je u vrijeme ravnateljstva zaposlenike bolnice oštetila za milijun kuna.

– Kao sanacijska upraviteljica bolnice u Koprivnici zaposlenicima nije isplaćivala dio njihovih stečenih prava. Osim što su je na tu vodeću funkciju u gradskom poduzeću izravno izabrali stranački kolege, gradonačelnik Mišel Jakšić i potpredsjednica gradskog SDP-a, ujedno predsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb, upravo je ona oštetila djelatnike koprivničke bolnice – navode u Mrežinom priopćenju. 

Sandra Sinjeri // Foto: Matija Gudlin

Dodaju da se to dogodilo u vrijeme kad se u Hrvatskoj vodi borba za svakog zdravstvenog djelatnika.

– Navedeni dug je dočekao novu upravu, koja ga upravo u ratama vraća zaposlenicima. Mreža nezavisnih lista stoga se najoštrije protivi imenovanju SDP-ove Sandre Sinjeri u upravu Koprivničkih voda, gdje bi se trebala baviti projektom vodoopskrbe teškim 400 milijuna kuna. Smatramo da je svojim upravljanjem bolnicom izgubila svaki kredibilitet te kako se ne radi o osobi sposobnoj za provođenje ovog vrijednog projekta – zaključuju iz Mreže.

čitam...