stigao i flajs

Ogranak Mreže Koprivnički Bregi na izvještajnoj sjednici ugostio predsjednika stranke

U svojem izvješću predsjednica ogranka naglasila je zadovoljstvo što se kreće u realizaciju izgradnje pješačke staze uz magistralu u naselju Glogovac jer će se time otkloniti veliki sigurnosni problem u općini.

12:29h
0
Foto: Mreža

Ogranak Mreže nezavisnih lista Koprivnički Bregi održao je izvještajnu sjednicu. U iznimno ugodnom i prijateljskom ozračju nakon prikazanog videa o nadogradnji osnovne škole i izgradnji dječjeg vrtića u Koprivničkim Bregima, koji je nastao prije sedam godina, predsjednica ogranka Đurđica Mustaf podnijela je iscrpno izvješće o radu u proteklih godinu dana i plan rada u narednom razdoblju.

– Kao predsjednica ogranka Mreže Koprivnički Bregi sa zadovoljstvom mogu reći da je naš rad uvelike prepoznat i u svakodnevnoj komunikaciji sa mještanima dobivamo potvrdu ispravnosti našeg puta. Također, aktivnim sudjelovanjem na sjednicama Općinskog vijeća, argumentiranim raspravama, prijedlozima i konstruktivnim kritikama nastojimo utjecati na donošenje općinskih odluka. Cilj nam je da se čuju potrebe i problemi koje imaju mještani u općini. Na naš prijedlog u proračun je uvrštena stavka kojom bi se roditeljima pomoglo pri opremanju djece za školu, ali nije izvršena ni u načinu provedbe ni u financijskom smislu. Naravno, inzistirati ćemo da se stavka iskoristi u cijelosti – istaknula je Đurđica Mustaf.

Foto: Mreža

U svojem izvješću predsjednica ogranka naglasila je zadovoljstvo što se kreće u realizaciju izgradnje pješačke staze uz magistralu u naselju Glogovac jer će se time otkloniti veliki sigurnosni problem u općini i konačno će se pješaci skloniti s jedne izrazito opasne prometnice. Članovi ogranka Mreže Koprivnički Bregi svojom stranačkom aktivnošću, a i osobnim djelovanjem  u raznim društvima, udrugama i klubovima, pokazuju koliko im je stalo da život u općini bude što bolji i kvalitetniji. Predsjednica ogranka čestitala je i zahvalila se članovima i simpatizerima na dosadašnjem nesebičnom trudu i radu.

– Daljnje aktivnosti ogranka biti će u istom pravcu. Nadalje ćemo kvalitetnim prijedlozima pokušati utjecati kako bi se učinio korak naprijed. Na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća kolega Vedran Pintarić i ja istaknuli smo kako je bitno zadržati mlade obitelji u općini, a isto tako trebamo privući i ljude izvan naše općine da kupuju nekretnine kod nas. Stanje definitivno nije dobro. Mladi nam odlaze, a kuće u općini predugo se ne mogu prodati. Blizina Koprivnice, skoro pa kompletno izgrađena infrastruktura, jednosmjenska nastava u osnovnoj školi i izgrađeni vrtić, kvalitetni su standardi življenja. Te potencijale treba iskoristiti. Kako općinska vlast to sama ne uviđa, mi iz Mreže apeliramo na taj gorući problem i spremni smo dati svoj doprinos u pronalaženju kvalitetnog rješenja – zaključila je Mustaf.

Foto: Mreža

Prisutnim članovima, simpatizerima i gostima obratio se i predsjednik stranke Darko Koren koji nije krio zadovoljstvo što je po treći puta u Općini Koprivnički Bregi kao predsjednik Mreže nezavisnih lista.

– Kroz svoj dugogodišnji rad uvijek sam vodio računa da se naša županija ravnomjerno razvija, pa tako i sada.  Veoma mi je važno da svaki stanovnik naše županije osjeti brigu i skrb, a ponajviše djeca. Briga o školstvu i ulaganje u znanje oduvijek su bili prioriteti, a što smo mogli vidjeti i u ovom videu koji je nastao prije sedam godina. Želim vam svima čestitati i zahvaliti se na vašem trudu, zalaganju i hrabrosti, a isto tako ne sumnjam u vaš daljnji uspjeh jer volje i želje u ovoj sredini ne manjka – istaknuo je predsjednik Mreže Darko Koren.

Prisutnima se obratio i predsjednik koprivničke Mreže Miljenko Flajs, koji je u svome obraćanju istaknu važnu povezanost Koprivnice i Općine Koprivnički Bregi.

– Kada bi vladajući u gradu Koprivnici išli u susret kvalitetnoj poduzetničkoj klimi i privlačili investitore te stvarali preduvjete za nova radna mjesta tada bi zasigurno i na nekom od tih radnih mjesta radili i mještani iz ove općine. Bez stvaranja takvih preduvjeta nema razvoja Koprivnice, a ni vaše općine. Uvijek se lijepo osjećam kod vas i izrazito mi je drago vidjeti mlade ljude koji su prepoznali viziju Mreže te su spremni svojim doprinosom mijenjati na bolje sredinu u kojoj žive – istaknuo je Flajs.

Predsjednik ogranka Hlebine Božo Bošnjaković uputio je čestitke na dosadašnjem radu i zaželio mnogo uspjeha.

Na kraju sjednice predsjednik Mreže Darko Koren i predsjednica ogranka Đurđica Mustaf prisutnim članovima podijelili su članske iskaznice.

Foto: Mreža
Foto: Mreža

čitam...