RAZVOJ KOMPETENCIJA

Okupio se tim projekta Centra kompetentnosti, u tijeku su intenzivne pripreme postupka javne nabave

Članovi tima na jučerašnjem sastanku, između ostaloga, naglasili su kako su u tijeku intenzivne pripreme postupka javne nabave za prvu i drugu fazu projekta Centra.

15:08h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Sastanak projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji održan je jučer pod vodstvom voditelja projekta Darka Masneca.

Riječ je o drugoj fazi projekta Centar kompetentnosti – Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu – u sklopu koje je u ožujku potpisan ugovor o javnoj nabavi usluge izrade standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i strukovnih kurikuluma te modernizacije postojećih obrazovnih programa za potrebe županijskog Centra kompetentnosti, objašnjava županijsko vodstvo putem službenih stranica.

Doprinijet će se, kažu, motiviranju učenika za zanimanja iz (pod)sektora elektrotehnike i računalstva u Obrtničkoj školi Koprivnica i partnerskoj ustanovi Strukovnoj školi Đurđevac kroz uspostavu programskih i kadrovskih uvjeta.

U prvome dijelu projekta poboljšat će se infrastruktura koprivničke Obrtničke škole i đurđevačke Strukovne škole.

Članovi tima na jučerašnjem sastanku, između ostaloga, naglasili su kako su u tijeku intenzivne pripreme postupka javne nabave za prvu i drugu fazu projekta Centra. Ostali planovi odnose se na prezentacije projekta osnovnoškolcima i drugim ciljanim skupinama. Zaključeno je kako se aktivnosti odvijaju prema predviđenoj dinamici.

čitam...