9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RAZVOJ KOMPETENCIJA

Okupio se tim projekta Centra kompetentnosti, u tijeku su intenzivne pripreme postupka javne nabave
O

Članovi tima na jučerašnjem sastanku, između ostaloga, naglasili su kako su u tijeku intenzivne pripreme postupka javne nabave za prvu i drugu fazu projekta Centra.

Ne propustite

Sastanak projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji održan je jučer pod vodstvom voditelja projekta Darka Masneca.

Riječ je o drugoj fazi projekta Centar kompetentnosti – Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu – u sklopu koje je u ožujku potpisan ugovor o javnoj nabavi usluge izrade standarda zanimanja, standarda kvalifikacija i strukovnih kurikuluma te modernizacije postojećih obrazovnih programa za potrebe županijskog Centra kompetentnosti, objašnjava županijsko vodstvo putem službenih stranica.

Doprinijet će se, kažu, motiviranju učenika za zanimanja iz (pod)sektora elektrotehnike i računalstva u Obrtničkoj školi Koprivnica i partnerskoj ustanovi Strukovnoj školi Đurđevac kroz uspostavu programskih i kadrovskih uvjeta.

U prvome dijelu projekta poboljšat će se infrastruktura koprivničke Obrtničke škole i đurđevačke Strukovne škole.

Članovi tima na jučerašnjem sastanku, između ostaloga, naglasili su kako su u tijeku intenzivne pripreme postupka javne nabave za prvu i drugu fazu projekta Centra. Ostali planovi odnose se na prezentacije projekta osnovnoškolcima i drugim ciljanim skupinama. Zaključeno je kako se aktivnosti odvijaju prema predviđenoj dinamici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti