12.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Olujno nevrijeme u Koprivnici
O

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija pogođena je noćas velikim nevremenom olujne jačina, s tučom mjestimično veličine lješnjaka, jakim vjetrom i grmljavinom te velikim količinama oborina.
Vjetar je u pojedinim dijelovima županije rušio stabla i crijepove s krovova kuća Snažan vjetar kidao je stabla i rušio crijepove na kućama, a u središtu Koprivnici prekinut je rock koncert ”KC rock 2008”, a pozornica se urušila.
Prema informacijama dežurnih komunalnih, vatrogasnih i službi obavješćivanja, dio koprivničkih naselja ostao je bez struje, a zbog oštećenja dalekovoda bez struje su ostala i potklanička sela.
Kao i obično kada padnu velike količine kiše, koje kanalizacija ne može upiti, mjestimično je bio onenmogućen cestovni promet, a već tradicionalno u Koprivnici je poplavljen je željeznički pothodnik ispod željezničke pruge Koprivnica – Varaždin, gdje su ostala zarobljena osobna vozila.
Posljedice nevremena otklanja više vatrogasnih ekipa, a policija i ostale službe prikupljaju i prikupljat će podatke o štetama koje će sigurno biti velike i na poljoprivrednim usjevima.
Foto: Josip Maljak (Večernji list)
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti