Memorijalni malonogometni turnir

Omladinac najbolji na herešinskom Memorijalu u čast 18 poginulih Podravkaša

09:56h
0
de eec fe  ff
Foto: Boris Fabijanec

– Ovo sportsko i prijateljsko druženje je u čast naših 18 suboraca koji su dali život za Domovinu i kojih ćemo se uvijek sjećati, pa i na ovaj način, tradicionalnim organiziranjem ovoga turnira – rekao je predsjednik UBIUDR Podravke Petar Kopornić.

Ekipa Omladinca najbolje se snašla na Memorijalnom malonogometnom turniru u čast 18 poginulih Podravkaša kojeg je protekloga vikenda u Herešinu organizirala Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravka.

U leđa domaćem Omladincu gledali su igrači Transporta i Belupa, a među šest ekipa nastupila su i dva sastava Mirne iz Rovinja. Najbolji strijelac turnira bio je Damir Gašparić, a najbolji vratar Branko Čmelješević.

– Ovo sportsko i prijateljsko druženje je u čast naših 18 suboraca koji su dali život za Domovinu i kojih ćemo se uvijek sjećati, pa i na ovaj način, tradicionalnim organiziranjem ovoga turnira. Naravno da je vama sportašima bitno biti najbolji, ali poanta turnira je druženje i prijateljstvo među nama braniteljima jer samo tako možemo barem na trenutak zaboraviti na probleme koji nas svakodnevno pritišću – rekao je predsjednik UBIUDR Podravke Petar Kopornić na svečanom otvorenju natjecanja.

Najbolji natjecatelji, ali i organizatori, primili su pehare i zahvalnice, a nakon završetka sportskih zbivanja, svi su imali priliku opustiti se uz prigodni vojnički grah.