100 kuna

Općina Ferdinandovac krenula s isplatama uskrsnica najpotrebitijima

Podizanje uskrsnice za drugu osobu dozvoljeno je samo članovima obitelji uz pisanu punomoć koja se prilaže gore navedenoj dokumentaciji.

13:28h
0
Brižne žene podravske
Vjekoslav Maletić // Foto: Jurica Karan

Općina Ferdinandovac obavještava umirovljenike, korisnike socijalne pomoći te druge osobe u stanju socijalno materijale potrebe s područja Općine Ferdinandovac o isplati uskrsnica u iznosu od 100 kuna po osobi.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica umirovljenicima je da mjesečna svota mirovine za posljednji isplaćeni mjesec u 2019. godini sa svim dodacima ne prelazi 1.700 kuna.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica korisnicima socijalne pomoći je da mjesečna svota socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2019. godini sa svim dodacima ne prelazi 1.700 kuna.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica osobama u stanju socijalno-materijalne potrebe, je da nemaju ni mirovinu ni socijalnu pomoć, a navršili su 65 godina života, a o navedenim činjenicama potpisuju izjavu koja se podiže u Općini.

Isplata uskrsnica vršit će se u Općini Ferdinandovac svakog radnog dana od 9 do 13 sati, počevši od srijede, 10. travnja 2019.

Za ostvarivanje prava na uskrsnicu potrebno je predočiti osobnu iskaznicu te dokaz o visini mirovine, odnosno socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2019. godini.

Podizanje uskrsnice za drugu osobu dozvoljeno je samo članovima obitelji uz pisanu punomoć koja se prilaže gore navedenoj dokumentaciji.

čitam...
Loading...