odluka načelnika

Općina Ferdinandovac subvencionira prijevoz svim svojim srednjoškolcima, evo kako do pomoći

Za ostvarivanje prava na isplatu prvog dijela naknade troškova prijevoza, u iznosu od 250 kuna za 2. polugodište 2018./2019. godine potrebno je predati Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ferdinandovac Zahtjev za ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza.

14:52h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Općina Ferdinandovac obavještava sve redovne učenike srednjih škola s prebivalištem na području Općine Ferdinandovac da je općinski načelnik donio Odluku o sufinanciranju troškova prijevoza redovitih učenika srednjih škola s područja Općine Ferdinandovac u 2019. godini.

Pravo na sufinanciranje troškova prijevoza ostvaruju svi redovni učenici srednjih škola na području RH koji imaju prebivalište na području Općine Ferdinandovac.

Naknada troškova prijevoza određena je u iznosu od 500 kuna godišnje za kalendarsku 2019. godinu, odnosno 250 kuna po školskom polugodištu tijekom kalendarske 2019. godine.

Za ostvarivanje prava na isplatu prvog dijela naknade troškova prijevoza, u iznosu od 250 kuna za 2. polugodište 2018./2019. godine potrebno je predati Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ferdinandovac Zahtjev za ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza. Zahtjev popunjava učenik ili roditelj učenika na propisanom obrascu.

Učenici srednjih škola koji su u 2018. godini već dostavili Općini Ferdinandovac potvrdu o upisu u školsku godinu 2018./2019. ne moraju ponovno dostaviti istu potvrdu.

Zahtjev za ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza

Odluka o sufinanciranju troškova prijevoza redovitih učenika srednjih škola s područja Općine Ferdinandovac u 2019. godini.

čitam...