4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Općina Hlebine proslavila svoj Dan
O

Ne propustite

Zamjenici župana Darko Sobota i Ivan Pal prisustvovali su proslavi Dana Općine Hlebine koja je održana prošlog petka, 12. rujna u Društvenom domu u Hlebinama.

- Oglas -

Proslava je započela svečanom sjednicom Općinskog vijeća, a prigodnim govorom uzvanicima se najprije obratio predsjednik Općinskog vijeća Marijan Hontić koji je pozdravio uvažene goste, a mještanima čestitao Dan Općine.

Općinska načelnica Božica Trnski u svom je govoru istaknula kako se Općina unatoč recesijskim vremenima dobro razvija, te najavila kako će se to i nastaviti u narednom razdoblju. Osvrnula se na investicije u vrijednosti 1,7 milijuna kuna koje su ostvarene u posljednjih godinu dana. Od većih investicija treba istaknuti asfaltiranje ulice u Gabajevoj Gredi, dio Ulice Krste Hegedušića, rekonstrukciju zgrade Pošte i renovaciju Društvenog doma. Prema riječima Općinske načelnice, planira se prenamjena kuće Krste Hegedušića u predškolsku ustanovu, a taj je projekt kandidiran za sredstva iz europskih fondova.

- Oglas -

Nakon održane svečane sjednice otvorene su izložbe Društva likovnih umjetnika „Rifnik” iz Šentjura (Slovenija) i Udruge hlebinskih slikara i kipara naive. Za zabavni dio programa pobrinuli su se Kulturno umjetničko društvo „Hlebine” i „Najstareši hlebinski tamburaši”.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreška atrakcija

FOTO/VIDEO Roda Pera nije odletjela na jug, o njoj ove zime brine Stjepan: Prirasla nam je srcu, građani ju hrane i neopisivo joj se...

Poznato je da rode iz naših u toplije krajeve sele krajem kolovoza. No jedna roda ostala je Ludbregu, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti