POTICAJI

Općina Koprivnički Ivanec daje 20 tisuća kuna mladima koji kupuju ili uređuju svoje kuće

Svaki od njih zadovoljio je sve uvjete tražene Javnim natječajem za dodjelu poticaja raspisanog 12. veljače ove godine.

09:08h
0
Foto: koprivnicki-ivanec.hr

Sedmero ljudi s područja Općine Koprivnički Ivanec starih do 45 godina potpisalo je ugovore za isplatu poticaja, prema kojem će svatko dobiti 20 tisuća kuna za kupnju i uređenje svojih nekretnina i za izradu projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju novih nekretnina.

Od njih sedmero, četvorici je isplaćen poticaj za uređenje nekretnina, dvojici za kupnju nekretnina, dok je jednoj osobi isplaćen poticaj za izradu projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju nove nekretnine. Svaki od njih zadovoljio je sve uvjete tražene Javnim natječajem za dodjelu poticaja raspisanog 12. veljače ove godine.

Glavna svrha predmetnih poticaja je pružiti financijsku pomoć mladim obiteljima koje imaju namjeru doseliti na područje Općine Koprivnički Ivanec, te na taj način zapravo motivirati mlade ljude na doseljavanje na područje Općine, ali i pružiti financijsku pomoć mladim ljudima, svojim stanovnicima, koji namjeravaju ostati i dalje živjeti i zasnovati svoje obitelji na području Koprivničkog Ivanca.