USKORO SKLAPANJE UGOVORA ZA OPREMANJE ŠETNICE

Općina Legrad priprema se za nabavu električnog automobila i 10 električnih bicikala

U planu su i studija okoliša te akcijski plan upravljanja posjetiteljima koje provodi Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Koprivničko-križevačke županije.

09:05h
0
Reciklažno dvorište Legrad, početna konferencija // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

U četvrtak, 14. studenog u prostorima Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak projektnih partnera Općine Legrad, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima Koprivničko-križevačke županije i PORA-e, na projektu Promicanje održivog razvoja prirodne baštine Općine Legrad. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije. Na sastanku su partneri razgovarali o aktivnostima koje su provedene i koje su u postupku provođenja.

Općina Legrad provela je postupak javne nabave za promotivne materijale u koje ulazi i web stranica na kojoj će se nalaziti sve obavijesti vezane uz projekt i na kojoj će se moći pratiti aktivnosti koje se odvijaju u sklopu projekta.

Sljedeći tjedan se očekuje sklapanje ugovora za opremanje šetnice, o kojoj smo već pisali. U planu su i studija okoliša te akcijski plan upravljanja posjetiteljima koje provodi Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Koprivničko-križevačke županije.

11. studenog je potpisan ugovor za izgradnju spomenute šetnice se priprema nabava električnog vozila i 10 električnih bicikala za potrebe prijevoza turista.