11.2 C
Koprivnica
Subota, 1. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Otvoren natječaj

Općina Legrad traži nekoga tko bi se brinuo za starije i nemoćne sumještane, u prednosti su žrtve nasilja, liječene ovisnice i azilantice
O

U ovom trenutku za navedeno radno mjesto prijavile su se tri žene, nije da čekamo neku veliku navalu, nemamo veliku stopu nezaposlenosti pa je i normalno da nema neke navale - rekao je načelnik Sabolić.

Ne propustite

Općina Legrad raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme za obavljanje poslova u sklopu projekta Zaposli pa pomozi te putem oglasa traži radnicu za pomoć u kući starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Traži se jedna osoba koja bi radila puno radno vrijeme (prijepodnevna smjena), rad je terenski, prijevozno sredstvo bicikl. Naknada, odnosno putni troškovi za dolazak na posao su djelomični, napominju iz Općine. Uvjet koji osoba koja se prijavljuje mora zadovoljiti jest završena trogodišnja ili četverogodišnja škola, a radno iskustvo nije važno.

Ugovor između poslodavca i zaposlenika bio bi potpisan na određeno vrijeme (novootvoreni poslovi), a trajanje radnog odnosa je 16 mjeseci. Na natječaj se možete prijaviti do 18. listopada.

Prednost za ostvarivanje zaposlenja imaju nezaposlene žene bez obzira na duljinu prijave u evidenciji HZZ-a s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem s naglaskom na žene starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i slično, liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, samohrane majke, beskućnice.

– U ovom trenutku za navedeno radno mjesto prijavile su se tri žene, nije da čekamo neku veliku navalu, nemamo veliku stopu nezaposlenosti pa je i normalno da nema neke navale. Javljaju se inače žene starije od 50 godina – rekao je načelnik Općine Legrad, Ivan Sabolić

– Imamo šest zaposlenih žena u sklopu ovog projekta, a sve skupa oko 30-ak korisnika za koje se brinu, ta brojka varira. Žene brinu o osobnoj higijeni korisnika, čiste im domove, pomažu im prilikom odlaska u dućan ili doktoru, što god treba – rekao nam je za kraj  Sabolić.

Cjelokupan natječaj, sve potrebne detalje i ostale uvjete možete pronaći ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti