U KORAK S MODERNOM TEHNOLOGIJOM

Općina Peteranec mještanima omogućila besplatno korištenje brze internetske veze

WIFI4EU je program Europske komisije čija je zadaća promicanje uvođenja besplatnog Wi-Fi-a za stanovnike i posjetitelje europskih gradova i sela.

15:07h
0
Foto: Općina Peteranec

Općina Peteranec je putem natječaja WIFI4EU dobila 15 tisuća eura bespovratnih sredstava za razvoj bežične mreže. Tako su Wi-Fi pristupne točke postavljene u prostorijama Općine, u prostorijama Hrvatskog vatrogasnog doma i Caffe baru Sportska u Peterancu te u vatrogasnom i društvenom domu u Sigecu.

– Izgradnjom navedene mreže u središtu Peteranca i Sigeca može se besplatno koristiti brza internetska veza. Na ovaj način Općina Peteranec je pokazala koliko joj je važno da se razvija u skladu s modernim tehnologijama današnjice – poručuju iz Općine.

WIFI4EU je program Europske komisije čija je zadaća promicanje uvođenja besplatnog Wi-Fi-a za stanovnike i posjetitelje europskih gradova i sela. Cilj projekta je osigurati brzu internetsku vezu u gradskim i ruralnim područjima, parkovima, trgovima, javnim kulturnim i zdravstvenim ustanovama kao i poticanje razvoja i primicanja digitalnih usluga u lokalnim tijelima.

čitam...