ples do jutra

Open air i ove godine donosi elektronski spektakl na Šoderici uz najbolje dj-e i vrhunsku zabavu

U svom back to back izdanju koprivničkoj publici predstavit će se i zagrebački predstavnici techna - Teo Zver & Sonic Illuminati, uz regionalnu podršku koju čine DJ Nitevision NV, GoGy Hanzevacki te domaći Z Lee.

16:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Tvornica open air zabave okreće svoje kotačiće punim pogonom, a 8. lipnja u subotu stiže na Šodericu. Jeste li spremni za najspektakularniji elektronski događaj na našim prostorima?

Pišite datum u kalendar, otkazujte dežurstvo, uzmite slobodnu nedjelju jer su organizatori pripremili vizualno – auditivan show. Uz kao i uvijek beskompromisan line up, odlučili su počastiti vaše cijenjene bubnjiće svirkom dvije godine zaredom nagrađenog najboljeg hrvatskog techno dj-a Dj Jocka, koji će sa domaćinom Shipeom u back to back nastupu na najbolji način demonstrirat svu svoju vratolomiju za dj pultom.

S njima je i jedan od pionira elektronske scene u hrvatskoj te mini rezident Šoderice – Seraphim Codex, koji se u svojoj karijeri može pohvalit sa nastupima kao što su MTV Valkana Beach, poznatom Dubrovnik NYE Celebrations i Hartera festivalu u Rijeci, no najpoznatiji je po rezidencijalnim nastupima na Perfection partijima koje je organizirao legenda techno glazbe Petar Dundov.

U svom back to back izdanju koprivničkoj publici predstavit će se i zagrebački predstavnici techna – Teo Zver & Sonic Illuminati, uz regionalnu podršku koju čine DJ Nitevision NV, GoGy Hanzevacki te domaći Z Lee.

– Nije da mislimo kako sam videokrug lokacije koju čine zalazak sunca nad prekrasnim jezerom okrunjenim zelenilom nije dovoljan, ali ipak ćemo dodatno pomaziti vaše oči jer nam stiže pun šleper moving headova, led screenova i lasera. Ulazak u ljetnu sezonu nikada nije bio više osvježavajuć, inspirativan i plesan kao što će biti za manje od četiri tjedna. Iduće godine slavimo desetljeće, a ovo je opravdano besramno kvalitetna uvertira. Level up very soon – najavio je jedan od glavnih organizatora Anđelko Šipuš Shipe. 

Ulaznice po cijeni od 20 kuna moći ćete kupiti prije ponoći, a 30 kuna platit ćete poslije ponoći. Svi su pozvani.

čitam...
Loading...