-2.7 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
maškare, maškare

Opet ćemo suditi i spaliti fašnika, prijave za otkačenu gradsku povorku su počele
O

Središnje događanje koprivničkog fašnika je velika fašenska povorka koja će se održati u subotu, 18. veljače u 11 sati

Ne propustite

Nakon nekoliko godina pauze Koprivničanci će se ponovo moći otkačiti i ubaciti u nečije tuđe “cipele” na tradicionalnoj manifestaciji Fašnik u Koprivnici.

- Oglas -

Turistička zajednica grada Koprivnice ponovo se prihvatila organizacije ovog događanja koje s veseljem iščekuju i stari i mladi.

Kako bi fašnička povorka gradskim ulicama bila što veća organizatori pozivaju sve zainteresirane udruge, skupine ili pojedince, škole, vrtiće i ostale vesele ljude da se priključe ovogodišnjem koprivničkom fašniku.

Tradicionalna manifestacija Fašnik u Koprivnici u organizaciji Turističke zajednice
grada Koprivnice službeno započinje preuzimanjem gradskih ključeva, a središnje događanje je velika fašenska povorka koja će se održati u subotu, 18. veljače u 11 sati.

- Oglas -

Nakon što maskirana povorka prošeće gradskim ulicama slijedi suđenje fašniku za sve nedaće koje su nas zadesile prošle godine.

Prijaviti se možete do 13. veljače u uredu Turističke zajednice Grada na Trgu bana J. Jelačića 7 ili putem maila tzg-koprivnica@kc.t-com.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

KOMUNALNO PITOMAČA

Zapošljavaju skelara na jednom od najljepših mjesta u Podravini, ako zamišljate posao uz pogled na Dravu i pjev ptičica, onda je ovo za vas,...

Ako svoju svakodnevicu možete zamisliti okruženu zelenilom, pjevom ptičica i šumom rijeke Drave, onda su idući redci namijenjeni upravo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti