14.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
aglomeracija

OPREZ Pavelinska se u ponedjeljak zatvara za sav promet, počinju višemjesečni radovi, evo gdje stanari mogu parkirati limene ljubimce
O

U početku će se zatvoriti dio ulice, onaj od kolnog prilaza u skladište Podravke do križanja s Ulicom Gornji Banovec

Ne propustite

Prije nekoliko dana pisali smo da se u ponedjeljak za sav promet zatvara Pavelinska ulica, koju mnogi koriste u jutarnjim satima, prilikom odlaska na posao, ili pak poslijepodnevnim, kada se vraćaju s njega. Točnije, u početku će se zatvoriti dio ulice, onaj od kolnog prilaza u skladište Podravke do križanja s Ulicom Gornji Banovec.

Taj dio obuhvaća prvu fazu radova, od tri ukupno, u koliko će se graditi retencijski bazen. Ta prva faza radova trebala bi trajati do 15. srpnja, do kada će taj dio ulice biti zatvoren za prometovanje svih vozila, ali i za pješake. Jasno, to se ne odnosi na stanare obuhvaćene prvom fazom radova, za koje su iz Koprivničkih voda poslali dodatnu obavijest. To vrijedi za one koji žive na kućnim brojevima 23, 24, 25, 27, 28, 28A, 30, 30A, 32, 34), a kojima će se omogućiti pješački pristup do objekata.

– U periodu kad će biti onemogućen pristup osobnim vozilima stanovnicima ulice, parkiranje im je omogućeno na zelenim površinama u ulicama Gornji Banovec, Severovec i Franje Gažija, kako je dogovoreno s komunalnim redarstvom Grada Koprivnice. Molimo stanovnike Pavelinske ulice i ostale građane za strpljenje i razumijevanje – poručili su iz Kc voda.

Podsjetimo, radovi počinju 20. ožujka, odnosno u ponedjeljak, a odnose se na aglomeraciju, odnosno izgradnju novog retencijskog bazena, jednog od njih pet, koliko će ih ukupno biti po gradu i okolici. Taj u Pavelinskoj bit će najveći, zapremnine 5500 kubika. Ti retencijski bazeni trebali bi u budućnosti spriječiti poplave koje su se za velikih kiša znale pojavljivati u određenim dijelovima grada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Đurđa se vraća!

U novoj kampanji za Pan pivo vraća se lik legendarne Đurđe

„Svaki je Pan prilika za druženje“ nova je kampanja domaćeg pivskog brenda Pan koja se bavi jednostavnom stranom hrvatske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti