priprema

Orijent bolji od Slavena na medulinskim pripremama, stigao novi igrač

Utakmica se igrala po izrazito jakoj buri i hladnom vremenu pa previše se nije moglo vidjeti puno nogometa, piše Slaven Belupo na svojim stranicama.

16:57h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Nogometaši Slaven Belupa u prijateljskoj su utakmici poraženi od Orijenta. Stipićeva momčad u prvoj je pripremnoj utakmici poražena s minimalnih 0-1, a jedini gol djelo je Gadže u 58. minuti susreta.

Slavenovi nogometaši igrali su s crnim vrpcama oko ruku u spomen na netom preminulog Marina Pucara.

Prema pisanju klupskih stranica, Tomislav Stipić od prve je minute na teren poslao Filipovića na golu. Obrambenu liniju činili su Soldo, Božić i van Bruggen, dok su na bokovima zaigrali Bogojević i Goda. Trojac u veznoj liniji bili su Liklin, Mlinar i Glavčić, dok su Iličić i Knoll od prve minute zaigrali u napadu.

U nastavku susreta priliku je dobilo deset novih igrača, a među njima su bili i Nikola Turanjanin, devetnaestogodišnji vezni igrač sa šest nastupa za mlade reprezentacije BIH koji je u Slaven stugao iz GOŠK-a iz Gabele te Lovro Zvonarek, klupski kadet i ujedno najmlađi član momčadi na pripremama sa samo 15 godina.

Utakmica se igrala po izrazito jakoj buri i hladnom vremenu pa previše se nije moglo vidjeti puno nogometa, piše Slaven Belupo na svojim stranicama. Orijent je iskoristio svoju šansu i zabio, dok su Farmaceuti u dva navrata gađali okvir gola.

Prijateljska utakmica

Slaven Belupo – Orijent 0-1

Slaven Belupo: Filipović – van Bruggen, Božić, Soldo – Bogojević, Liklin, Mlinar, Glavčić, Goda – Iličić, Knoll. Od 45. minute: Čović, Zirdum, Čovo, Etoundi, Bačelić Grgić, Paracki, Prce, Turanjanin, Zvonarek, Laušić. Trener: Tomislav Stipić.

Orijent: Berković, Smolčić, Mulac, Tadejević, Vidas, Kokorović, Gadže, Črnko, Monjac, Fućak, Gorc. Još su igrali: Boulić, Petrović, Milinović, Senčar, Putnik, Grzetić, Hodža. Trener: Damir Milinović.

čitam...