žena puna elana

Osim što ‘gradi’ tvornice, šefica Podravke uspješno trči i maratone, u Ljubljani 42 kilometra prošla za manje od četiri sata: Svoj cilj sam ispunila

Nije bila jedina podravkašica u Ljubljani, jer je u muškoj konkurenciji odličan bio Nino Berta iz Koprivnice

12:28h
0
martina dalić trčala ljubljanski maraton
Foto: Podravka

Opće je poznata činjenica da je Martina Dalić, predsjednica Uprave Podravke, velika zaljubljenica u maratone, koje često trči i na kojima se puni elanom. Jedan takav odradila je i u nedjelju u slovenskoj metropoli.

Naime, samo četiri dana nakon što je s članovima Uprave i radnicima otvorila radove na novoj tvornici na Danici uputila se prema Ljubljani, gdje se trčao maraton poznat u cijeloj regiji, što znači da je i prilično masovan. Izazov je bio velik, jer je staza bila duga 42,2 kilometra, a šefica Podravke tu je dionicu istrčala za manje od četiri sata. Točnije, u cilj je utrčala s vremenom 3:58:54, što je bilo dovoljno za četvrto mjesto u njezinoj kategoriji F55. Dakle, postolje joj je izmaklo za jedno mjesto.

Ipak, zbog toga nije tugovala, dapače, kazala je kako je svoj cilj ispunila.

– Utrka je bila izvrsna, organizacija super, vrijeme optimalno s povremeno tek malo kiše. Ispunila sam cilj koji sam si zadala, istrčala sam 42 km ispod četiri sata. Čestitke i ostalim kolegama koji su sudjelovali i ostvarili sjajne rezultate – komentirala je M. Dalić nakon utrke.

Kako je i sama rekla, nije bila jedina podravkašica u Ljubljani, jer je u muškoj konkurenciji odličan bio Nino Berta iz Koprivnice, koji je trčao polumaraton zajedno s Dragom Smole, Mihom Košir i Igorom Lipovnik iz Žita, dok je Sabina Gorjan uspješno završila utrku na 10 kilometara.

Kako su i sami naglasili, sjajna organizacija i ljepota slovenske prijestolnice bili su motiv za prijavu tkačima iz cijele regije, a ujedno i lijepa prigoda za druženje.

martina dalić trčala ljubljanski maraton
Foto: Podravka
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW