Preporuka stožera

Osnovna škola Braća Radić od sutra prelazi na online nastavu

Škola ne može normalno funkcionirati u ovoj pandemiji COVID-a 19 bez tehničkog osoblja, jer čistačice i domari provode poslije svakog sata dezinfekciju škole i kontroliraju epidemiološke mjere.

19:09h
0
Osnovna škola Braća Radić // Foto: Matija Gudlin
Osnovna škola Braća Radić // Foto: Matija Gudlin

Kao neslužbeno doznajemo, učenici i nastavnici Osnovne škole Braća Radić u Koprivnici od sutra prelaze na online nastavu. Naime, navodno je utvrđeno da je jedna čistačica pozitivna na COVID-19 te je radi toga čitavo tehničko osoblje škole u samoizolaciji.


Škola ne može normalno funkcionirati u ovoj pandemiji COVID-a 19 bez tehničkog osoblja, jer čistačice i domari provode poslije svakog sata dezinfekciju škole i kontroliraju epidemiološke mjere te su po preporuci Stožera od sutra online.

Učenici se izmjenjuju u učionicama za likovni, tehnički i informatiku te se one nakon svakog sata dezinficiraju. Na kraju smjene svi razredi se dezinficiraju i čiste. Učenici su u ostalim predmetima u razredu pa se oni čiste nakon što učenicima završi nastava.

Čistačice imaju zajedničku prostoriju u kojoj borave, pa je velika mogućnost da je pozitivna čistačica na COVID-19 zarazila i ostale. Zato cijela škola od sutra prelazi na online nastavu.

čitam...