Osnovna škola “Đuro Ester” ugostit će u četvrtak popularni Lino višebojac

15:54h
0
101001-visebojac

Učenici koprivničke osnovne škole Đuro Ester osjetit će sutra čaroliju Lino višebojca.

Medvjedić Lino u goste će im dovesti proslavljenog stolnotenisača Zorana Primorca, nogometaša Slaven Belupa Maria Gregurinu, šahistu Juricu Srbiša te hrvatsku stolnotenisku olimpijku Sandru Paović kao gošću iznenađenja koja će igrati s mališanima.

 

Sutrašnje natjecanje je 132. po redu Lino višebojca u šestoj sezoni održavanja projekta. Osim učenika škole Đuro Ester, u goste će doći i učenici škole Podturen te mališani dječjeg vrtića Tratinčica, rekla je voditeljica projekta Jadranka Lakuš:

“Svi oni će imati priliku pratiti zanimljivi kulturno-umjetnički program kojeg priprema škola domaćin i gledati kako se učenici od 5. do 8. razreda natječu u trčanju, potezanju užeta, štafetama, slobodnim bacanjima, pucanju penala.”

Na kraju zanimljivog natjecanja medvjedić Lino i sportski gosti uručit će pehare pobjednicima koji stječu pravo nastupa na završnici Lino višebojca koja će se održati potkraj svibnja iduće godine.

Zoran Primorac, Mario Gregurina, Jurica Srbiš i Sandra Paović prenijet će učenicima dio svog natjecateljskog iskustva, baš kao što su to prije njih u dosadašnjim Lino višebojcima činili Blanka Vlašić, Ivano Balić, Luka Modrić, Duje Draganja, Janica Kostelić i drugi istaknuti hrvatski sportaši.

Izvor: Radio Drava