5.2 C
Koprivnica
Utorak, 31. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
izvannastavna aktivnost

Osnovnoškolci iz Đurđevca dobit će nove narodne nošnje, školi prošao projekt vrijedan 3300 eura
O

Od najranije dobi razvijaju ritmičke, glazbene, socijalne, komunikacijske i društvene vještine

Ne propustite

Ministarstvo znanosti i obrazovanja početkom školske godine raspisalo je Poziv za financiranje projekata u sklopu izvannastavnih aktivnosti osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova u školskoj godini 2022./2023. na koji se prijavila i Osnovna škola Đurđevac.

- Oglas -

Spomenuta škola prijavila je tako projekt pod nazivom “Tradicijski vez i narodna nošnja Podravine” te je dobila sredstva za nabavu novih 25 kompleta narodnih nošnji u iznosu od oko 3300 eura.

– Svrha poziva je financijski poduprijeti provedbu projekata u sklopu izvannastavnih aktivnosti osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova radi zadovoljavanja različitih potreba učenika, a u skladu s njihovim sklonostima, sposobnostima i interesima te poticanje razvoja dodatnih specifičnih oblika potpore učenicima – stoji na stranici Grada Đurđevca.

Tijekom školske godine provode se aktivnosti vezane uz nabavu potrebnih materijala, radionica učenja tradicijskog veza te uključivanje učenika u izvannastavnu glazbenu aktivnost folklor. Tako se od najranije dobi razvijaju ritmičke, glazbene, socijalne, komunikacijske i društvene vještine.

- Oglas -

Spomenimo još kako je voditeljica projekta učiteljica glazbene kulture Kristina Benko Markovica.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

POLICIJSKA ISTRAGA

Pogledajte što su sve našli kod prigorskog ramba (36), skrivao pumpericu, dvije automatske puške, hrpu streljiva, patrone

Lovačku pumpericu, dvije automatske puške i cijelu hrpu streljiva pronašla je policija tijekom pretrage kuće i automobila u vlasništvu...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti