Osjećaj za stil

Osobe u ovim horoskopskim znakovima imaju modu u malom prstu i daju najbolje modne savjete

13:10h
0
Ilustracija // Ingimage

Neki se ljudi jednostavno rađaju s osjećajem za modu i stil, a astrolozi smatraju da im je to zapisano u horoskopu, piše Index.

Pri tome izdvajaju tri znaka zodijaka koji modu imaju u malom prstu, što se obično i vidi na njima te su najbolji u davanju modnih savjeta, a često imaju i posao ili hobi koji je vezan uz modu.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika ne možete ne zamijetiti. Kada uđu u prostoriju, obaraju s nogu svojim izgledom i činjenicom da im sve stoji savršeno. Njima bismo rado dopustili da budu naši osobni stilisti s obzirom na to da imaju neponovljivo dobar modni ukus.

Blizanci

Blizanci su poznati po svom elegantnom stilu. Njihov trud uvijek se lako zamijeti, kao i njihova odanost trendovima. Uvijek pomno biraju svoje odjevne kombinacije i modne dodatke, a iz kuće nikada ne izlaze nesređeni. Pravi su modni uzor.

Vodenjak

Vodenjak je pravi otmjeni klasičar. Uvijek kupuje modno bezvremenske komade, a ni od čega je sposoban napraviti svašta. Vodenjaci su vrlo vični u uređenju prostora, a znaju i u što treba ulagati, a što zaobići u širokom luku. Pitajte ih, sve će vam objasniti.

čitam...