Ostvarite niz pogodnosti uz nove atraktivne O2 i O3 pakete

12:03h
0
Optima paketi

Ugovorite jedan od O2 ili O3 paketa Optima Telekoma i izaberite pogodnost – 50 posto popusta na mjesečnu naknadu kroz prva tri mjeseca i/ili poklon-bon za kupnju bilo kojeg proizvoda u trgovinama Elipso.


Optima Telekom pripremio je nove O2 i O3 pakete svojih usluga telefona, interneta i televizije, koji su sada još povoljniji, bogatiji i brži. Uz neograničen internet brzine do 10Mbps, paketi kombiniraju uslugu neograničenog telefoniranja i/ili Optiminu atraktivnu uslugu televizije s više od 140 televizijskih i radijskih kanala te više od 2.000 filmskih naslova u OptiTV videoteci. Nedavna nadogradnja OptiTV-a ovu je uslugu podigla na razinu najboljih IPTV sustava na tržištu koja, uz napredno interaktivno sučelje, korisnicima nudi i niz mogućnosti za potpuni doživljaj gledanja televizije.

Sve nove, ali i postojeće korisnike koji se odluče za neki od novih O2 ili O3 paketa, Optima Telekom razveselit će s 50 posto popusta na mjesečnu naknadu za prva tri mjeseca ili poklon-bonovima u vrijednosti 350 ili 600 kuna, ovisno o odabranom paketu. Poklon-bon moguće je iskoristiti za kupnju bilo kojeg proizvoda iz bogate ponude Elipso trgovina diljem Hrvatske. Primjerice, uz poklon-bonove korisnici mogu umanjiti trošak prilikom kupnje tablet uređaja ili televizije i uživati u svim prednostima novih O2 i O3 paketa.

Usluge Optima Telekoma dostupne su na teritoriju čitave Hrvatske te korisnici plaćaju istu cijenu neovisno o lokaciji na kojoj se nalaze.

Za više detalja nazovite besplatan broj 0800 0088 ili posjetite www.optima.hr.

 

 

čitam...