Osvit, Miklinovec, Reka i Zagorec prvaci županijskih liga

09:04h
0

Osvit iz Đelekovca osvojio je naslov prvaka Prve županijske nogometne lige. U posljednjem kolu na gostovanju u Kunovcu Osvit je s Bratstvom odigrao bez pogodaka, 0-0, što je nogometašima iz Đelekovca bilo dovoljno za osvajanje naslova prvaka.

Viktorija iz Vojakovca pobijedila je Borac iz Imbriovca 3-1, Graničar je u Đurđevcu poražen od Drave iz Podravskih Sesveta 2-1, dok je Panonija u Peterancu poražena od Tehnike 5-4. Mladost iz Malog Otoka pobijedila je Sabariju iz Subotice Podravske 6-1, Graničar iz Legrada poražen je od Ferdinandovca s čak 6-0, u derbiju začelja u Svetom Ivanu Žabnu Tomislav je s 3-0 savladao sad već bivšeg člana Prve županijske lige Prugovac, dok je Mladost iz Koprivničkih Bregi u Herešinu pobijedila domaću Omladinac Slogu 4-1.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Osvit je prvak s 59 bodova, drugo mjesto osvojila je Mladosti iz Malog Otoka s bodom manje, dok je treće mjesto s 56 bodova zauzeo Borac iz Imbriovca. Iz Prve ŽNL ispada momčad Prugovca, a ostanak Tomislava iz Svetog Ivana Žabna ovisi hoće li neki od klubova koji ispunjavaju uvjete otići u viši rang, točnije Četvrtu ligu.

Završene su i ostale tri županijske nogometne lige. Naslov prvaka u Drugoj ŽNL pripao je Miklinovcu, u Trećoj momčadi Reke, a u Četvrtoj ŽNL naslov je osvojila momčad Zagorec iz Koprivnice.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr

čitam...