11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKT BIORAZNOLIKOSTI

Osvojili novce kojima će kupiti kućice za bube i ptice, voćke te sadnice jagoda, malina i borovnica
O

Učenici 1.d razreda članovi su Eko grupe Zvončići i redovito brinu o okolišu škole te su izradili slikovnicu o štednji vode, glazbala od recikliranog materijala kao i božićne poklone.

Ne propustite

Učenici 1.d razreda koprivničke Osnovne škole Braća Radić s učiteljicom Ines Turk osvojili su vrijednu nagradu u iznosu 8.000 kuna.

Učenici ovog razreda članovi su Eko grupe Zvončići i redovito brinu o okolišu škole te su izradili slikovnicu o štednji vode, glazbala od recikliranog materijala kao i božićne poklone.

Bilokalnik – IPA d.d., kao član grupe DS Smith –  vodećeg proizvođača kartonske ambalaže u Europi, objavio je natječaj u kojem je bilo moguće osvojiti do 8.000 kuna za pokretanje vlastitog projekta bioraznolikosti.

Projekt se provodi u svim europskim zemljama gdje DS Smith posluje i djeluje. Zaposlenici su imali mogućnost prijaviti lokalne organizacije i njihove ideje kako poboljšati bioraznolikost okoliša.

Polaznici Eko grupe Zvončići u prijavi su napisali da žele oko svoje škole postaviti kućice za bube i ptičice, posaditi neke voćke kao i jagode, maline i borovnice u bačvama kako bi poboljšali bioraznolikost okoliša i uživali u plodovima.

Njihov projekt je prepoznat i novčana sredstva su dodijeljena školi. Uskoro će s veseljem prionuti radu.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SRETAN IMENDAN

[IMENDANI] Energični Benjamin i ležerni Ljubomir danas imaju razloga malo proslaviti

Kakav par lijepih imena! Benjamin i Ljubomir danas slave imendan. Benjamin je bučan, energičan, nepristran, jasan, aktualan, magičan, interesantan i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti